TELEGRAF NA LICU MESTA: Pogledajte kojim putem je auto vukao pumpadžiju! (FOTO)

Povređeni pumpadžija benzinske pumpe "Slap" Nenad Živković (34), koji je noćas povređen kada ga je nepoznati počinilac vukao po auto-putu, dobro se oseća i pušten je na kućno lečenje

  • 6

Nenad Živković (34), radnik benzinske pumbe "Slap", koji je povređen noćas, kad ga je napoznati počinilac vukao po auto putu, nakon ukazane pomoći, pušten je na kućno lečenje, saznaje Telegraf.rs.

Noćas je za sada nepoznati počinilac napunio rezervoar na pomenutoj benzinskoj pumpi, a zatim ušao u automobil i ne plativši račun počeo da beži. Živković, koji je u tom trenutku radio na pumpi, krenuo je za napadačem, skočio na auto, koji ga je vukao nekoliko stotina metara.

Tom prilikom on je zadobio telesne povrede nakon čega je završio na Vojnomedicinskoj akademiji.

Kako saznajemo, kradljivac je ne zaustvivši se, nastavio da vozi auto putem Beograd - Zagreb, i nakon kilometar i po skrenuo ka Dušanovcu na petlji kod Doma zdravlja. Tu je izgubio kontrolu nad vozilom, pa je uleteo na travnjak ispred ove institucije. Nakon toga je nestao u nepoznatom pravcu. Ubrzo su stigle dežurne ekipe policije i napravile uviđaj.

Na mestu na kome se zaustavio, vide se jasni tragovi kočenja, a na zemlji se nalaze plastični delovi automobila, koji su ostali nakon nesreće.

Nada Macura, portparol Hitne pomoći, izjavila je jutros da je Živković povređen oko 2.35 časova na auto-putu u smeru ka Zagrebu.

-  Radnika je nepoznata osoba vukla od pumpe do Krivolačke ulice. Zadobio je povredu kuka i prevezen je na VMA – rekla je ona.

Istraga oko ovog slučaju je u toku i očekuje se brzo hapšenje počinioca ovog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glasački listić

    10. april 2014 | 13:24

    Gazda nagradi radnika podigni mu platu ili daj mu mesto rukovodioca pumpe, ja bi ga tako nagradio, jer čuva moju imovinu.

  • Raša

    10. april 2014 | 13:32

    Očigledno je da je radnik to uradio jer svaki manjak gazde uzimaju od njegove plate. Policija ne radi svoj posao, a biće sreća ukoliko radnik ne bude krivično gonjen zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja i sprečavanja lopova u vršenju službenih dužnosti.

  • misljenje

    10. april 2014 | 13:41

    sta skace na auto kao da njegov benzin kradu.previse je gledao akcione filmove :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA