RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA: Popović: Ona gazi sve redom! Severina: Njemu treba psihijatar!

- Ćutao sam na njene priče da smo se pomirili, a onda sam shvatio da Severina na putu do ostvarenja svog medijskog eksponiranja ne bira žrtve - kaže poznati biznismen, a pevačica od suda traži psihijatrijsku procenu njegovog stanja

  • 9

Sukob između Milana Popovića i njegove bivše devojke Severine se nastavlja, i dok poznati biznismen tvrdi da su njih dvoje živeli zajedno samo pet, šest dana kao i da ona izmišlja laži o njemu, Vučkovićeva je uvređena njegovim izjavama i planira da od suda traži procenu psihijatrjisko veštačenje Milanovog stanja!

- Između mene i Severine nije bila ljubav. Bila je to zaljubljenost i na tome se završilo. Trajalao je tri, četiri meseca. Onda mi je Severina rekla da je u drugom stanju i ljudski sam rešio da ostanem uz nju, da ne ostane sama. Ćutao sam na njene priče da smo se pomirili, a onda sam shvatio da Severina na putu do ostvarenja svog medijskog eksponiranja ne bira žrtve i da gazi sve redom - priča Popović za "Blic" i dodaje da je hrvatska pevačica izmišljala priče o njemu, i da on to više nije mogao da trpi.

- Desilo mi se par puta da upoznam ljude koji mi kažu: "Kakav si ti to muškarac kad ne možeš da trpiš plač rođenog deteta?". A to je bilo u vezi sa njenom izjavom da sam ja išao u drugi stan jer nisam mogao da trpim plač rođenog deteta. To je izmišljena priča, kao i ona o postojanju ceduljice da ima 48 sati da se iseli iz stana. Predstavljeno je kao da smo smi sve vreme te veze živeli u mom stanu, da se dete rodilo i da sam ja u jednom trenutku rekao, jer mi je tako došlo, da ima 48 sati da se iseli. A preskočila je to da je ona bila svega pet, šest dana u tom stanu, da joj nešto nije odgovaralo pa je otišla. Reč je o potpunoj manipulaciji medijima - navodi poznati biznismen i ponavlja da on i Vučkovićeva nikada nisu bili vereni.

Sa druge strane, Severina smatra da Milan o njoj u medijima širi gnusne laži o njoj, i ubeđena je da loše utiče na njihovog sina Aleksandra, zbog čega će, kako prenosi "Alo", na sledećem ročištu od suda tražiti da se on pošalje na psihijatrijsku proveru.

- Severina je predala papire svom advokatu sa zahtevom da se na sledećem ročištu povodom njene žalbe zbog male alimentacije traži i psihijatrijsko veštačenje o Milanovom stanju. Ona želi da dokaže da je nepodoban otac i da vreme koje provodi sa Aleksandrom može negativno da se odrazi na njihovo dete. U obrazloženju zahteva za psihijatrijsku proveru bivšeg verenika stoji da je Popović opsesivno vezan za život po feng šui pravilima, da o njoj kao majci u javnosti iznosi gnusne laži i da je njegov način života određen predviđanjima astrologa, numerologa i ostalih majstora predviđanja - navodi izvor blizak pravnom timu hrvatske pevačice i dodaje:

- Pevačica je povređena što Milan njihovom sinu priča loše o njoj, dok se ona trudi da Aleksandar ima bezbrižno detinjstvo i da ga ne opterećuje njihovim lošim odnosom. Ona će zbog toga tražiti od suda da se smanji broj dana koje Milan može da provede sa sinom.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    10. april 2014 | 12:55

    E moj Milane, Srbija ti puna lepi djevojka a ti uzeo Us.... Jos koja ima pornic... Ne bih joj dala ni 2000€ , pola da se da to je OK. Nemoj tu k.... Izdržavati. I trazi da ti se poveća broj dana sa sinom. To ti niko na svetu ne moze zabraniti.

  • Dejanpfc

    10. april 2014 | 13:11

    Kad nisi razmisljao pravom glavom, sad se cesi...

  • ABCD

    10. april 2014 | 17:03

    e moj Milane toliko lepih naših devojka kod nas u C,Goru R.Srpsku, a ti izabere tog us..... ološa, molimte krsti sina odmah u našoj crkvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA