≫ 

BEGANOVIĆ GLAVNA VEZA ZA NAPADE U PARIZU I BRISELU: Američki portal tvrdi da je Bosanac ključni čovek (VIDEO)

Beganović je jedan od osumnjičenih za veze sa teorirističkim organizacijama i ekstremnim grupama sa kojima blisko sarađuje, kao i Fatmir Alispahić, Abdusamed Nasuf Bušatlić, Semir Imamović

  • 6

"Veterans tudej", američki portal, objavio je članak u kojem navodi da je državljanin BiH Ezher Beganović glavna veza za terorističke napade u Parizu i Briselu, prenose regionalni mediji. 

Ovaj portal, pozivajući se na informacije sa "Vikiliksa" tvrdi da je Beganović od ranije poznat kao deo terorističke grupe koja je u BiH učestvovala u podmetanju eksploziva i napadu na policajce. 

PROCUREO JEZIVI PLAN ISISA ZA UBIJANJE PO EVROPI: Nožem će ubadati slučajne prolaznike tačno u ovo vreme (FOTO)

Beganović je jedan od osumnjičenih za veze sa teororističkim organizacijama i ekstremnim grupama sa kojima blisko sarađuje, kao i Fatmir Alispahić, Abdusamed Nasuf Bušatlić, Semir Imamović.

Beganović je, prema portalu "Veterans tudej", jedan od administratora islamističkog portala "SAF" , a da uređuje još nekoliko portala u BiH sličnog sadržaja i da je jedan od glavnih pripadnika verske ekstremne grupe, a da kroz društvene mreže i virtuelni prostor privlače ekstremne i radikalne grupe. 

Hteli su da mu odrube glavu, ali se onda dogodila PRAVA FILMSKA SCENA: Ovaj zatvorenik je pobegao sa egzekucije! (VIDEO)

Foto: Wikipedia/Hermann Keist, Profimedia/Alamy Foto: Wikipedia/Hermann Keist, Profimedia/Alamy

"SAF" je i ranije negirao povezanost sa Islamskom državom, ali je stručnjak za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević izjavio da "SAF" uređuju oficiri zločinačkog odreda "El mudžahedin" Bušatlić i Beganović, a za ovaj portal piše antisemitski orijentisan Fatmir Alispahić. 

(Telegraf.rs / Veterans today-awdnews)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    10. oktobar 2016 | 15:07

    Kako nema Hrvata da komentarisu?Pa to su njihova braca iz BiH.Drazi su im samo Albanci sa Kosova.

  • Bosna

    10. oktobar 2016 | 12:42

    Ako je istina to, taj nije za ovu civilizaciju, kvari ugled iono malo postenog naroda.

  • Milojko

    10. oktobar 2016 | 19:03

    Pa ameri ga i jesu napravili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA