DEL ARNO BEND SA FANOVIMA PROSLAVIO JUBILEJ: Javnosti predstavljen "Igraj dok te ne sruše" Box Set

Brojni obožavaoci benda sa nestrpljenjem su čekali ovo izdanje Mascom Records-a u okviru koga se nalazi 5 albuma benda, ali i nekoliko singlova koje je bend uradio sa poznatim muzičarima tokom svoje višedecenijske karijere

  • 0

Legendarni domaći rege sastav, Del Arno Band, povodom tri decenije postojanja predstavio je u beogradskoj knjižari "Papirna krila" specijalni Box Set, pod nazivom "Igraj dok te ne sruše".

Brojni obožavaoci benda sa nestrpljenjem su čekali ovo izdanje Mascom Records-a u okviru koga se nalazi 5 albuma benda, ali i nekoliko singlova koje je bend uradio sa poznatim muzičarima tokom svoje višedecenijske karijere. Tom prilikom, okupljeni ljubitelji pravog rege zvuka imali su priliku da se upoznaju sa članovima svog omiljenog benda, prenesu utiske o stihovima pesama koji se pevaju već decenijama širom regiona, i dobiju potpisan primerak Del Arno Box Set-a.

Foto: Promo Foto: Promo

- Del Arno Band sa velikim zadovoljstvom objavljuje specijalni Box Set "Igraj dok te ne sruše" u izdanju Mascom Records-a, kao krunu karijere duge 30 godina, ali i kao početak nove ere u radu benda. Veoma smo srećni što publika pozitivno reaguje na naše pesme, voli da sluša rege, i što nam sve ove godine pruža inspiraciju za nove muzičke pohode – poručio je Jovan Matić, frontmen Del Arno Band-a.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA