Ovo je JEDINA ISTINA o uzroku pada BOINGA 737 i pogibiji 62 ljudi u Rusiji! (FOTO) (VIDEO)

Pojavljuje se i treća mogućnost koja ima veze sa lošim vremenskim uslovima, a to je jak vetar koji je na momente dostizao orkansku snagu

  • 5

Najverovatniji uzroci pada putničkog aviona Boing 737 kompanije FlyDubai u Rusiji, u kom je poginulo 62 ljudi, prema mišljenju Ruskog istražnog komiteta jesu greška pilota ili tehnička greška. Pored toga, pojavljuje se i treća mogućnost koja ima veze sa lošim vremenskim uslovima, a to je jak vetar koji je na momente dostizao orkansku snagu.

(VIDEO) Jeziva scena eksplozije BOINGA 737 u Rusiji i trenutka SMRTI svih 62 putnika!

- Trenutno razmatramo dve glavne teorije o padu aviona u Rostovu na Donu: grešku pilota povezanu sa lošim vremenskim uslovima ili tehničku grešku - navodi novinska agencija Interfaks pozivajući se na predstavnicu Istražnog komiteta Oksanu Kovrižnaja.

(FOTO) NIJE ZNAO DA PRAVI ZADNJU FOTOGRAFIJU U ŽIVOTU: Stjuard Adi pre pada uslikao neverovatan prizor iz AVIONA SMRTI!

Svih 62 putnika koji su se nalazili u putničkom avionu, koji je leteo iz Dubaija prema jugu Rusije, poginuli su kada se letelica srušila prilikom drugog pokušaja sletanja na aerodrom u Rostovu na Donu, objavili su ruski zvaničnici, a preneo Rojters.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije navelo je da je "boing 737-800" loukost aviokompanije "Flajdubai - pao noćas u tri sata i 50 minuta po lokalnom vremenu, kao i da su u avionu najvećim delom bili Rusi.

- Avion je pao na tlo i raspao se. Prema preliminarnim podacima, bilo je 55 putnika i sedam članova posade. Svi su poginuli - navedeno je u saopštenju Istražnog komiteta Rusije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Guverner regiona Rostov Vasili Golubjev rekao je da će porodica svake žrtve dobiti milion rubalja, što je oko 14.800 dolara.

On je na državnoj televiziji naveo da je u avionu bilo sedmoro dece.

Foto: Tanjug/AP/Rostov-on-Don I General company Foto: Tanjug/AP/Rostov-on-Don I General company

Podaci letilice "boing 737-800", koji se srušio prilikom sletanja na aerodrom u Rostovu na Donu, još nisu pronađeni, rekao je šef južnog regionalnog centra ruskog Ministarstva za vanredne situacije Igor Oder.

Avion je pao u okviru aerodromskog područja, oko 250 metara pre početka piste, a ruski mediji navode da su bili loši uslovi vidljivosti.

Rusko ministarstvo za vanredne situacije navelo je u saopštenju da šest članova posade nisu bili ruski državljani, ali nije navelo čiji su bili državljani.

Na Jutjubu se pojavio i navodni snimak pada, ali autentičnost nije potvrđena. U pitanju je snimak sa jedne sigurnosne kamere na kome se vide pad i eksplozija letelice. Video možete pogledati u posebnoj vesti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Objavljen je i poslednji razgovor pilota sa kontrolom na aerodromu. Razgovor poslušajte ovde:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    19. mart 2016 | 13:24

    Trebao je da jase kamilu kao i njegov deda, a ne da leti... Greska pilota, kakav tehnicki kvar i ostale gluposti

  • Ludi Milojko@

    20. mart 2016 | 08:22

    I koja je to jedina istina?

  • dunja

    20. mart 2016 | 21:41

    Neko nešto skapirao???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA