≫ 

Neverovatne fotografije sa auto-puta kod Vrčina: Crno nebo najavilo pljusak, kiša lije kao iz kabla (FOTO)

Kako saznajemo, zbog loše vidljivosti, na ovom putu se dogodila i saobraćajna nezgoda, ali i dalje nema informacija da li ima povređenih

  • 0

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom pogodiće Beograd i okolinu, upozorenje je koje je najavio Republički hidrometeorološki zavod, a prve kapi počele su da padaju u Vrčinu.

Današnja vremenska prognoza (6. avgust 2018. godine): Sunčano i veoma toplo tokom čitavog dana (VIDEO)

Sivi oblaci i krupne kapi kiše pogodile su Vrčin gde je trentno snažno nevreme. Loša vidljivost zbog ovih padavina naročito preti vozačima, koji trentno saobraćaju ovom trasom. Kako saznajemo na ovom putu se oko 15 časova dogodila i saobraćajna nezgoda.

Nevreme u Vrčinu Foto: Telegraf

Informacija o povređenima još uvek nema, javljaju iz Hitne pomoći.

- Dobili smo prijavu da je na auto-putu u blizini Vrčina došlo do udesa i da ima povređenih. Dežurna lekarka i ekipa su otišli na teren i trenutno zbirnjavaju one kojima je pomoć potrebna - potvrdili su iz Hitne pomoći Grocka za Telegraf.rs. Sudar i padavine potpuno su paralisale ovaj deo auto-puta, gužva je sve do Malog Požarevca.

Nevreme Vrčin Foto: Telegraf

Kod naplatne ramepe "Vrčin" izlila se kanalizacija zbog velike količine vode koja je pogodila ovaj deo Beograda. Parkinzi pored puta namenjeni za odmor, puni su automobila koji su stali i čekaju da nevreme prođe.

U narednih nekoliko sati padavine se očekuju i u drugim delovima Beograda, ali i u Sremu i Banatu. Nevreme će potrajati do večeras, a zatim će ponovo nastupiti toplo vreme i visoke temperature.

(Telegraf.rs/ M. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA