≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (27. avgust 2018. godine): Promenljivo oblačno sa kišom i pljuskovima (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u ponedeljak oblačno i osetno hladnije, povremeno sa kišom, dok će na severozapadu biti suvo. Posle podne i uveče sa severozapada se očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 13 do 18°C, maksimalna dnevna od 16°C na jugu i zapadu Srbije do 24°C na severu Vojvodine. U utorak toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, samo još ponegde sa slabom kišom. Temperatura od 23 do 28°C. U sredu nakon vedrog i svežeg, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C. U četvrtak i petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura u većini predela biće i preko 30°C.

U Beogradu u ponedeljak oblačno i osetno hladnije, povremeno sa slabom kišom, ali uz prestanak padavina tokom dana. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 18°C. U Beogradu u utorak toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, temperatura do 26°C. U sredu nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura 28°C. U četvrtak i petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura biće uglavnom oko 30°C.

Sutra iznad većeg dela Evrope pretežno sunčano. U Atini promenljivo oblačno sa kišom. Najtoplije biće u Madridu sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 35°C.

Na grčkom primorju sutra tropski toplo. Maksimalna dnevna od 27 do 34°C.

Na crnogorskom primorju ne tako vedro, i njih danas čeka naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a moguće su i grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura 23 do 28°C.

Na hrvatskom primorju sutra sunčano. Maksimalna temperatura od 23 do 28°C.

(Telegraf.rs/Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA