≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (6. septembar 2018. godine): Sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji pretežno sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost. Ređa pojava pljuskova sa grmljavinom očekuje se uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od 12 do 18, maksimalna dnevna od 22 do 28 stepeni.

U petak sunčano i toplo, samo se ponegde u brdsko-planinskim predelima očekuje se razvoj oblačnosti, ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom.  U subotu tokom prepodneva sunčano i toplo, a poslepodne se sa zapada očekuje naoblačenje sa kišom, dok će na istoku i severoistoku ostati suvo. Maksimalna temperatura narednih dana do 29 stepeni.

U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 27 stepeni.

Slično vreme biće i u petak u Beogradu, a u subotu krajem dana možemo očekivati naoblačenje. Od nedelje ponovo razvedravanje, sa maksimalnom temperaturom do 27. stepena.

U većem delu Srbije sutra bez kiše / Foto: Milena Đorđević

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra suvo i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Skandinaviji i na zapadu i severozapadu kontinenta, ali i ponegde i na jugoistoku Evrope.  Najhladnije biće na zapadu Norveške sa temperaturom oko 15 stepeni. Najtoplije biće na jugu i jugozapadu Balkana, sa temperaturom i preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo. Duvaće umeren do pojačan severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 22, maksimalna dnevna od 26 do 32 stepena.

Sunčano i toplo biće i na crnogorskom primorju. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 18 do 21, maksimalna dnevna od 26 do 29 stepeni.

Na hrvatskom primorju slične vremenske prilike. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 21, maksimalna dnevna od 25 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA