Vreme čitanja: oko 1 min.

PSV otkupio fudbalera Bajerna: Tilman ostaje u Ajndhovenu

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je član svih mlađih selekcija Nemačke, ali je 2022. odlučio da zaigra za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država

  • 0
PSV - Dortmund Foto: Tanjug/AP

Američki fudbaler Malik Tilman prešao je za stalno iz Bajerna u PSV, saopštio je danas klub iz Ajndhovena na zvaničnom sajtu.

Kako je saopšteno, Tilman (21) je otkupljen od čelnika Bajerna za 12 miliona evra, a sa vodećim ljudima šampiona Holandije potpisao je četvorogodišnji ugovor.

Tilman je u juniore Bajerna došao 2015. godine iz Grojter Firta. U drugom timu Bajerna je nastupio na 25 takmičarskih utakmica i dao devet golova, a za profesionalce je nastupio na sedam takmičarskih utakmica i postigao jedan gol. Ove sezone je zablistao u Ajndhovenu, odigrao je 37 utakmica za PSV u svim takmičenjima i postigao devet golova.

Novi član PSV-a je rođen u nemačkom gradu Nirnbergu, bio je član svih mlađih selekcija Nemačke, ali je 2022. odlučio da zaigra za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država za koju je odigrao 10 utakmica.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ovako je Zahid spasao Partizan poraza od Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA