≫ 

Današnja vremenska prognoza (7. septembar 2018. godine): Sunčano i toplo, a samo će u ovim predelima biti kiše (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji tokom dana u svim predelima sunčano i toplo, a posle podne i uveče u južnim, jugozapadnim i zapadnim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duva slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 16, maksimalna dnevna od 23 do 29 stepeni.

U subotu tokom većeg dela dana sunčano i toplo, a posle podne sa zapada stiže naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će na istoku i u Vojvodini ostati suvo. Maksimalna temperatura do 28 stepeni. U nedelju smena sunčanih i oblačnih intervala, a od naredne sedmice sunčano i toplo.

U Beogradu danas sunčano. Duva slab vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 27 stepeni.

Za vikend u glavnom gradu očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala, a početkom sledeće sedmice sunčano i toplo vreme. Maksimalna temperatura narednih dana do 27 stepeni.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas suvo i toplo. Kiše će biti na zapadu i severozapadu kontinenta. Najhladnije na severozapadu Evrope sa temperaturom oko 15 stepeni. Najtoplije na jugu i jugozapadu Balkana, sa temperaturom i preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju danas sunčano i toplo. Duva slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 22, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

Na crnogorskom primorju slične vremenske prilike. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 18 do 21, maksimalna dnevna od 26 do 30 stepeni.

Na hrvatskom primorju biće nešto više oblačnosti, a na severnom Jadranu i lokalnih pljuskova. Duva slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 15 do 20, maksimalna dnevna od 24 do 30 stepeni.

Pogledajte jutarnju vremensku prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA