Današnja vremenska prognoza (17. septembar 2018. godine): Toplo i sunčano sa temperaturom do 28 stepeni (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Danas u Srbiji prepodne vedro i sveže, a tokom dana sunčano i toplo. Duva slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 14, maksimalna dnevna od 22 do 28 stepeni.

Slične vremenske prilike biće i narednih dana u Srbiji. Jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana u svim predelima očekuje se sunčano i toplo vreme. Maksimalna temperatura u većini predela kretaće se uglavnom od 25 do 30 stepeni.

U Beogradu danas sunčano. Duva slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 13, maksimalna dnevna 26 stepeni.

Narednih dana u glavnom gradu biće sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom do 29 stepeni, a za vikend se očekuje kiša sa osetnim padom temperature.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano, samo na krajnjem severu kontinenta sa padavinama. Najhladnije u Moskvi i Stokholmu sa temperaturom do 17 stepeni, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom do 30. podeljka.

Na grčkom primorju danas sunčano sa nešto više oblačnosti. Duva slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 22, maksimalna dnevna od 25 do 30 stepeni.

Na crnogorskom primorju danas sunčano. Vetar umeren, severoistočni. Minimalna temperatura od 11 do 20, maksimalna dnevna od 25 do 28 stepeni.

Na hrvatskom primorju sunčano, povremeno uz oblačnost. Duva slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 16. do 21, maksimalna dnevna od 26. do 31. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA