≫ 

Današnja vremenska prognoza (4. oktobar 2018. godine): Sunčano i umereno toplo tokom celog dana (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji jutro vedro i sveže, a tokom dana u svim predelima sunčano i umereno toplo. Duva slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije pojačan. Minimalna temperatura od 5 do 8, maksimalna dnevna od 15 do 20 stepeni.

I u Beogradu nakon vedrog i svežeg jutra sledi sunčan i umereno topao dan. Duva slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 8, maksimalna dnevna 18 stepeni.

Sutra u toku jutra vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana toplije. Maksimalna temperatura do 24 stepena. U toku vikenda veoma toplo. Maksimalna temperatura biće od 22 do 26 stepeni, dok će u Timočkoj Krajini biti nešto hladnije. U subotu posle podne u zapadnim, severnim i centralnim predelima naoblačenje, ponegde sa kišom.

Narednih dana u Beogradu biće sve toplije, a za vikend se očekuje i temperatura do 24 stepena. U subotu sunčano, krajem dana uz naoblačenje. U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno.

Iznad većeg dela Evrope danas uglavnom sunčano. Kiše će biti u istočnim i severoistočnim predelima Evrope, kao i na jugu Mediterana. Najhladnije je na severu Rusije sa temperaturom oko 5 stepeni, a najtoplije na jugu Portugalije sa temperaturom i do 35 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA