SRPKINJA SA NAJLEPŠIM GRUDIMA: Sviđaju mi se Sekine sise i svi fudbaleri Partizana! (FOTO GALERIJA)

Sonja Trnovac (20) kaže da je savršena za muški magazin i da bi se skinula skroz na filmu, ali bi najviše volela da snima sa Andrijom Miloševićem

  • 0

Vlasnica najlepšeg poprsja u Srbiji po izboru dnevnih novina "Alo" Sonja Trnovac (20) tvrdi da Svetlana Seka Aleksić ima najlepši dekolte na estradi!

- Meni se mnogo dopadaju grudi Seke Aleksić, prirodne su i prelepe. Ona je definitivno vlasnica najlepšeg dekoltea na estradi i sve koleginice mogu da joj pozavide. Na srpskoj estradi korekcija grudi potrebna je mnogim pevačicama - otkriva novopečena pobednica izbora za najlepše poprsje, koja je spremna da svoje atribute pokaže i na filmskom platnu.

- Posle ove pobede volela bih da dobijem neku filmsku ulogu, samo ne bih želela da to bude nešto vulgarno. Svidela bi mi se uloga koju je Monika Kiš imala u filmu “Beli lavovi”. Pristala bih i da se skinem skroz za potrebe filma, a najviše bih volela da snimam sa Andrijom Miloševićem. Zbog njega sam i dečka naterala da prati "Survajver" - kroz smeh priča pobednica petog Mis dekoltea.

- Imam ponude za slikanje za slovenački "Plejboj", ali to još nije sigurno - ističe Sonja Trnovac, koja smatra da je savršena za muški magazin, jer joj plastični hirurg nije neophodan:

- Korekcije mi nisu potrebne, ništa nisam radila, ali kada bude bilo potrebno, otići ću pod nož. Sada sam zadovoljna i svojim grudima i usnama i guzom - ističe pobednica, koja uskoro sa dečkom putuje na nagradno putovanje u Rim.

Ona tvrdi da ne voli politiku, ali joj se bivši predsednik kao muškarac više dopada od sadašnjeg!

- Uopšte ne volim da razmišljam o politici, ali mislim da Boris Tadić još uvek bolje izgleda od Tome Nikolića - kaže lepa Pančevka, koja, u skladu sa bojom kose, navija za Partizan:

- Navijam za "crno-bele", ali ne bih da favorizujem nijednog fudbalera, mislim da nam je ceo seniorski tim prelep - tvrdi vlasnica najlepših srpskih grudi.

(A. T. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA