JOŠ JEDAN MANIJAK U BEOGRADU: "Lažni inspektor" otima novac i mobilne telefone autostoperima!

"Napadač me je terao da otvorim torbu i iz nje izvadim novčanik i mobilni, a kad sam se usprotivio, počeo je da mi preti pištoljem, govoreći da će me izrešetati", priča Beograđanin B. T. (29) o kobnom susretu na Pančevačkom mostu

  • 0

Posle pisanja Telegrafa da Beogradom hara manijak obučen u policijsku uniformu, koju koristi da bi spopadao žene, našoj redakciji javio se čitalac koji je takođe imao neprijatno iskustvo sa čovekom koji mu je pretio lažnom policijskim značkom.

Našem sugrađaninu B. T . (ime poznato redakciji), pre nego što ga je napao, manijak se predstavio kao inspektor policije.

- Krenuo sam u posetu rodbini, a pošto su mi autobus i voz pobegli ispred nosa, odlučio sam se da se prevezem autostopom, preko Pančevačkog mosta. Posle nekoliko minuta čekanja ispred mene se zaustavio automobil marke "ševrolet" novosadskih tablica. U automobilu je bio mlađi momak koji mi je rekao da ide poslom u mom pravcu i da će me bez problema tamo odvesti. Ušao sam - priča naš sagovornik.

On kaže da su se 10 minuta vozili, a da reč nisu progovorili, kada ga je vozač, odjednom, povišenim tonom upitao šta nosi u torbi.

- Naglo se okrenuo ka meni i povikao. Terao me je da je otvorim i iz nje vadim jednu po jednu stvar, a kad sam se usprotivio, počeo je da mi preti pištoljem, govoreći da će me izrešeteti ako ga ne poslušam - priseća se Beograđanin B. T. (29).

Prema njegovim rečima, nasilnik je u jednom trenutku izvadio značku i predstavio se kao inspektor policije.

- Pripretio mi je da će da stane pored puta da me pretrese. Ućutao sam se jer sam to video kao šansu da pobegnem. Zaustavio je automobil i izveo me napolje. Počeo je da vadi stvari iz torbe, novac iz novčanika je uzeo i stavio u džep, kao i moj mobilni telefon - tvrdi on.

Naš sagovornik uspeo je da u trenutku nepažnje pesnicom udari "lažnog inspektora" u nos, i kada je ovaj pao na asfalt, počeo da beži. Ubrzo je stigao do patrole saobraćajne policije kojoj je ispričao šta se dogodilo.

- Policajci su me stavili u kola i odvezli do mesta gde je napadač još ležao onesvešćen na asfaltu, a kada su ga osvestili zajedno su nas stavili u kola i odvezli do stanice policije, gde se kasnije ispitivanjem utvrdilo da je njegov automobil bio ukraden a značka lažna - kaže on.

Naš sagovornik, međutim, sumnja da je SUP nešto preduzeo protiv "lažnog inspektora", jer nikakav poziv od sudije još uvek nije dobio.

U poslednje vreme ovo je treći slučaj napasnika koji ordiniraju po Beogradu i okolini, služeći se pritom lažnim policijskim legitimacijama. Da podsetimo, Telegraf je juče pisao o manijaku koji napada devojke u centru grada , a pre nekoliko dana naš portal je objavio i potresnu ispovest maltretirane prostitutke Vere A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA