ŽIVA BARBIKA: Pre bih se ubila nego da imam decu (FOTO) (VIDEO)

Ukrajinka Valerija Lukjanova (28) je svoje dubokoumno razmišljanje podelila sa čitaocima ruskog izdanja časopisa "GQ". Ova "živa lutka" je rekla i da su joj deca odvratna

  • 40

Ukrajinka Valerija Lukjanova (28), devojka koja se podvrgla seriji plastičnih operacija kako bi izgledala kao lutka Barbi, ponovo je dospela u žižu javnosti. Ovog puta za to je zaslužna njena izjava da su deca rođena u mešovitim brakovima "estetski degenerici".

Lukjanova je svoje dubokoumno razmišljanje podelila sa čitaocima ruskog izdanja časopisa "GQ".

- Na primer, Rus oženi Jermenku i oni dobiju dete, slatku devojčicu. Problem je samo što ona ima nos na tatu. Zbog takvog mešanja ljudska rasa postaje ružnija što dovodi do porasta plastičnih operacija - rekla je Lukjanova čiji je obim struka svega 45 centimetara.

- Setite se koliko je bilo prelepih žena 50-ih i 60-ih godina prošlog veka, a nisu išle ni na jednu operaciju. Sada zbog mešanja rasa imamo toliko plastičnih intervencija - izjavila je Ukrajinka koja je čak rekla da bi radije umrla nego da ima decu.

- Sama pomisao da imam decu mi je odvratna - kaže Barbika. Ona je potom objasnila da voli svoj izgled.

- Imam belu kožu. Ja sam nordijski tip, možda imam malo istočnobaltičkog u sebi, ali najbliže sam nordijskom tipu - rekla je Ukrajinka.

Podsetimo, ona je nedavno izjavila da ima paranormalne sposobnosti, da razgovara sa vanzemaljcima putem svetlosti, da može da putuje kroz vreme, kao i da može da preživi bez hrane odnosno da živi od vazduha.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA