LUDOST: Masiraju međunožja vatrom! (VIDEO)

Terapija plamenom poboljšava cirkulaciju, povećava fleksibilnost mišića i ujedno ih opušta, a navodno jača i funkciju bubrega. Tretman se primenjuje i na genitalijama klijenata

  • 0

Da je masaža izuzetno korisna i da opušta telo već je poznata činjenica. Postoje razne tehnike i načini masaže, ali verovatno do sada niste čuli za masažu vatrom! E pa upravo takav vid tretmana primenjuje se u Kini, a terapija je poznata ka "Fuđenska vatrena masaža".

Terapija plamenom poboljšava cirkulaciju, povećava fleksibilnost mišića i ujedno ih opušta, a navodno jača i funkciju bubrega.

Postupak je poprilično jednostavan, prvo se stavi folija na telo, zatim vosak i još jedan sloj folije, postave se peškiri, a zatim se pomoću alkohola zapale na nekoliko sekundi, vatra se gasi i zatim ponovo pali. Tretman se primenjuje i na genitalijama klijenata.

Mnogi strahuju da je ovakav vid masaže opasan jer može da izazove opekotine po telu. Međutim, maseri tvrde da je tako nešto nemoguće. Oni u svakom trenutku kod sebe imaju mokre peškire kako bi mogli da reaguju ukoliko nešto pođe "po zlu".

Inače, vatrena masaža ima dugu istoriju u kineskoj tradicionalnoj medicini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA