DUPLA SREĆA: Bliznakinje dele sve, pa čak i dečka (FOTO) (VIDEO)

Mladić iz Perta je već 18 meseci u vezi sa sestrama bliznakinjama, a kako sam kaže, naučio je da ravnomerno rasporedi pažnju obema. S druge strane, sestre kažu da je u spavaćoj sobi njemu potrebno dvostruko više energije

  • 19

Dvostruko zadovoljstvo! Momak iz Australije Ben Birn (31) u vezi je sa sestrama bliznakinjama Anom i Lusi De Sink (28). Njih troje su u vezi već 18 meseci, a Ben je prvi put progovorio za medije kako je biti u takvoj vezi.

- U početku je bilo komplikovano. Imao sam problema da balansiram između njih dve, ali sam vremenom naučio da pažnju koju poklanjam jednoj moram da usmerim i prema drugoj - rekao je ovaj mladić iz Perta.

On je dodao da je to prvi put da ima dve devojke istovremeno, ali je priznao da je veoma teško.

- Šta god da uradim za jednu moram i za drugu. Moji drugovi smatraju da je to zapravo kul problem - kaže Ben, koji zajedno sa svojim devojkama živi u kući njihove majke.

Jedna od njegovih devojaka, Lusi, na pitanje kako njih dve dele dečka u spavaćoj sobi kroz smeh je odgovorila da su izuzetno aktivne.

- Treba mu dvostruko više energije - rekla je Lusi.

Inače, sestre su Bena upoznale preko Fejsbuka. Uživo su se upoznali šest meseci nakon što su se sprijateljili na toj društvenoj mreži.

- Čekale smo šest meseci da bismo ga upoznale jer smo htele da se uverimo da je on pravi izbor - rekla je druga bliznakinja.

Sestre De Sink su i pre toga bile poznate medijima, pre svega zato što su na plastične operacije potrošile neverovatnih 240.000 dolara kako bi još više ličile jedna na drugu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • The Spatula

    2. jul 2014 | 22:24

    Meni i ova jedna zivce pokida. Nije mu lako :D

  • Aleks

    2. jul 2014 | 21:12

    Koliko su "lepe", i jedna je previse da moras da je gledas svaki dan, a ne dve!

  • jasno

    2. jul 2014 | 21:50

    A vidi se da nisu zdrave ....kakva bolest!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA