Ruski par imao seks na fontani usred bela dana (VIDEO)

- Imali su seks i ležali su na fontani. Ponašali su se kao da je to nešto sasvim normalno - rekao je Aleksej Duhov koji ih je snimao i okačio video na ruske društvene mreže

  • 6

Ruska policija je u gradu Samara naredila da se pronađe jedan mladi par koji je imao seks na fontani u centru grada usred dana, kako bi ih uhapsili.

Ovaj erotski momenat, koji je snimio Aleksej Duhov (26) na istorijskoj fontani, je vrlo brzo postao jedan od najgledanijih video klipova na društvenim mrežama u Rusiji.

Na snimku se jasno vidi kako devojka sedi na muškarcu, dok on leži na fontani. Vrlo brzo su ustali, obukli se i uz smeh otišli.

- Pretpostavljam da su oni tu bili 15 minuta i niko ništa nije uradio iako je bilo u 11 ujutru - rekao je Duhov i dodao:

- Imali su seks i ležali su na fontani u Lenjingradskoj ulici. Ponašali su se kao da je to nešto sasvim normalno - zaključio je Duhov.

Bilo kako bilo, lokalni političari su zatražili od policije da pronađu i uhapse ovaj mladi par, ističući da bi zbog njihovog ponašanja mogao da se naruši ugled čitavom gradu, kao i ugled Rusije u građana te države.

Takođe su zahtevali i da dobiju najstrožiju moguću kaznu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • NigerMonte ♧

    7. jul 2014 | 15:15

    Znaci zabranjena im psovka al se talahaju u sred bela dana..

  • zoro

    7. jul 2014 | 23:41

    "Vrlo brzo su ustali, obukli se i uz smeh otišli"... PA KAKO ĆE NEGO UZ OSMEH...BE SE NJIMA ŠTO SRBIJA NEMA MORE...

  • Bojanica

    7. jul 2014 | 20:53

    Make love not war hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA