UPS! Ćerka poslala ocu svoju golišavu sliku! (FOTO)

Veoma je neprijatno da nekome greškom pošaljete poruku, posebno ukoliko je ona nepristojna. Jedna korisnica Tvitera poslala je fotku sebe bez odeće svom ocu umesto dečku, a čitav slučaj dospeo je na društvene mreže

  • 1

Jedna Amerikanka je odlučila da obraduje svog dečka i htela je da mu pošalje fotografiju, na kojoj pozira gola, ali je greškom poruku poslala ocu koji je ostao u šoku.

Ovaj scenario je kao iz noćne more, doživela je korisinica Tvitera sa imenom "dirfešon", pošto je slučajno poslala sms poruku ocu sa fotografijom na koju on sigurno nije ponosan. Odmah je pozvao, ali mu ona nije odgovarala. Nakon toga joj je poslao poruku sa pitanjem da li je to ono šta radi u školi i da je mnogo razočaran. 

Njen status na Tviteru postao je viralan u utorak, veče nakon što je umesto dečku Dakuanu poslala poruku tati. Prvo je pitala Tviter kako da obriše tekstualnu poruku, da bi potom napisala zbog čega je to zanima.

Ovim svojim potezom je dobila 16.000 pratioca i zabavila sve na društvenim mrežama. Naravno, većina muškaraca je tražila od nje da postavi spornu fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA