ZASTRAŠUJUĆE: Nakon 10 godina uspeo da snimi duha! (VIDEO)

Od kako je pre 10 godina Dejvid Evans kupio pab u Velsu, stalno se susretao s belom siluetom i odlučio je da, nakon toliko godina, postavi sigurnosnu kameru kako bi imao dokaz i ubedio ljude u svoju priču o duhu iz njegovog lokala

  • 13

Video snimak na kom se vidi bela silueta koja lebdi u hodniku, možda deluje kao da je iz najnovijeg filma naučne fantastike, ali je u stvari snimljen sigurnosnom kamerom u britanskom pabu u mestu Lemela u Velsu.

Vlasnik lokala Dejvid Lengli Evans (49), kaže da ovo nije prvi put da se silueta prikazuje. Naime, od kako je postao vlasnik lokala pre 10 godina, on i njegova supruga Kristin (48) su više puta viđali nadrealne pojave, pa su sa pričama o duhu zabavljali svoje stalne goste.

Dejvid veruje da je za sve kriv tavan jer je objekat iz 1830-e godine i smatra da su se u njemu dešavale neobjašnjive stvari. Mesta na kojima se oseća strano prisustvo su najčećše sala za bilijar, iz koje ponekad dopire zvuk udarca paka i kugli iako je u tim momentima prazna, stepenište na kom čovek ima utisak kao da ga neko prati, kao i hodnik u kom je postavljena sigurnosna kamera.

Nakon toliko godina, Evans ima i dokaz za svoje tvrdnje. Na video snimku se vidi maglovita bela silueta koja se izlazi iz poda i leti ka plafonu.

Dejvid smatra da je sad konačno došao momenat kada sa "njegovim podstanarom" duhom mogu i stručnjaci da se pozabave i da mu objasne o kakvoj vrsti pojave se radi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pravoslavac

    12. jul 2014 | 23:39

    Satanin naj veci uspeh je taj sto je ubedio ceo svet da ne postoji...

  • Montoya

    12. jul 2014 | 23:28

    Ovo i slepac vidi da neka buba ide po objektivu kamere. Ovakve duhove ja gledam svako vece oko moje kuce, zato sto sam lenj da ocistim objektive...

  • džordž

    13. jul 2014 | 00:40

    pokojna mileva !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA