Komunalce mrzelo da poprave asfalt, pa ga sredili u fotošopu (FOTO)

Advokat komunalaca se branio rečima da nema razloga da neko radi promene na fotografijama jer se čišćenje obavlja na ugroženom području, ali mu sud ipak nije poverovao

  • 1

Na suđenju u Višem sudu u Delhiju desio se nesvakidašnji incident kada je advokat komunalne službe pokazao digitalno obrađene fotografije puteva kao dokaz odbrane protiv optužbi stanovnika da ne rade dobro svoj posao. Stanovnici su se peticijom žalili na ulice, pijace i pešačke zone koje su one prljavštine, čvrstog otpada i građevinskog materijala.

- Kada je u pitanju tehnologija, ja jesam laik, ali čak i ja mogu da kažem da su fotografije obrađene u Fotošopu. Neko je ovo pokušao da prepravi - rekao je sudija na suđenju kada je razmatrao dokazne slike. Advokat komunalaca se branio rečima da nema razloga da neko radi promene na fotografijama jer se čišćenje obavlja na ugroženom području.

Isprovocirana smećem i rupama po ulicama, studentkinja prava iz Dvarke, predgrađa glavnog grada Indije, podnela je tužbu protiv dve lokalne komunalne službe, koje su zadužene za održavanje tog dela Delhija. Ona kaže da neki deo posla jeste odrađen, ali ne onako kako fotografije pokazuju.

Sud je odlučio da da komunaloj službi rok do kraja septembra da završi posao čišćenja i sređivanja i da to dokaže na sudu pravim fotografijama.

(Telegraf.rs/ Izvor: hindustantimes.com/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA