Hamburger sa lignjinim mastilom je nešto najgadnije što ćete videti (FOTO)

Japanski Mekdonalds je rešio da odgovori konkurenciji i predstavio je novi hamburger koji je obojen lignjinim mastilom. Boja ovog jela će vas sigurno malo uplašiti, ali nije na odmet probati ovako nešto

  • 3

MekDonalds je odlučio da se suprostavi Burger Kingu i njegovim sumnjivim "gotičkim" hamburgerima, i da ne dozvoli da ga baci u senku.

Japanski Burger King je najavio pre nedelju dana da će pustiti u prodaju nove hamburgere, Kuro Dijamnt i Kuro Biser, koji su zapravo specijalni hamburgeri u crnom pecivu sa tamnim sosom i sirom.

Kao odgovor na ove proizvode,  japanski Mekdonalds je predstavio novi hamburger koji je obojen lignjinim mastilom i pravi je poklon za Noć veštica.

Naravno, boja ove hrane nije baš crna nego tamno braon, što ipak ne kvari praznični doživljaj.

Hamburger se prodaje po ceni od 3.4 dolara, i sadrži dve pljeskavice sa prženim lukom i sirom. Trenutno se može naći u tri regije Tokija.

(Telegraf.rs/ Izvor:mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • aleks

    30. septembar 2014 | 15:01

    Nacitah se ovih kineskih komentara sa twitera :-) bas su energicni :-)

  • MNE

    30. septembar 2014 | 14:49

    Rizoto od sipe a moze i od liganja,takozvani crni rizoto,probajte,topla preporuka. Siguran sam da je i taj hamburger ukusan

  • Elena

    1. oktobar 2014 | 10:27

    Lignjoslave,jesi li to tii?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA