Svaki dan je prosjakinji davao novac, a kada je video šta vozi šokirao se! (VIDEO)

Kako biste vi reagovali da nekome svakog dana dajete novac na ulici, i onda ga odjednom ugledate u novom automobilu?

  • 10

Danijel Ajala je svakog dana ostavljao novac jednoj prosjakinji na ulicama Oklahome koja je tvrdila da je 78-godišnja udovica koja sebi ne može da priušti ručak. Čak je u nekoliko prilika i on preskakao ručak da bi njoj mogao da udeli koju paru.

Međutim, kada je jednog dana video staricu u novom automobilu, šokirao se.

- Ovo je ludilo, voziš bolji auto od mene! Ja pošteno radim i teško zarađujem svoj novac, a ti si to iskoristila. Kad god te vidim na ulici dam ti novac, pre neki dan nisam jeo da bih tebi dao. Bolje ti je da ne vidim ovaj auto sutra!!! - vikao je Ajala na straicu koja se pravdala da je to auto njenog sina.

Snimak je za dva dana skupio preko dva miliona pregleda na Jutjubu i pokrenuo lavinu komentara o lošim iskustvima ljudi sa prosjacima. Imate li vi takva iskustva?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lidija

    6. oktobar 2014 | 22:35

    U Beogradu je moja majka romkinji dala 100 din, i posle je videla sa stosem novca, broji pare. Samo je pogledala a ona joj je odg ,,Mora da se snadjes. Trebam i drugom sinu da kupim mecku" Ja nisam poverovala.

  • 190

    6. oktobar 2014 | 23:48

    Hehhe,ja prosjaku dam nesto sice,kad sam usao u Rodic,obavio sto imam,na kasu,kad se bas onaj prosjak sa vrata pojavi pre mene,kad majstor kupuje Marlboro crveni dugacki,'mesto 2-3 pakle Drine ili nesto slicno...'Bem te sirotinjo...:D

  • !

    6. oktobar 2014 | 23:25

    U Baru, u Crnoj Gori je imao prosjak kojeg su svi znali i pomagali, prije nekoliko godina ga je udario kamion, preminuo je a u dzepu mu nasli ravno 10 000 eura, mozete mislit koliko je onda u kuci imao. Zato ja ne dajem prosjacima na ulici ali se radi odazovem pomoci humanitarnim akcijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA