UMILJATE KAO MACE: Ovaj čovek živi sa tigrovima i lavovima i ne plaši ih se! (VIDEO)

Amerikanac s Floride Karl Bovard živi s 14 "velikih mačaka", među kojima su i puma, leopard i ris. Iako su mu neke od životinja nanele povrede, Karl se i dalje svakodnevno igra s njima

  • 5

Amerikanac Karl Bovard sa Floride obožava mačke, ali ako ste pomislili da on na svom imanju kao kućne ljubimce ima one "obične" kao i veliki broj drugih ljudi grdno se varate. Bovard za ljubimce ima 14 "velikih mačaka" među kojima su tigrovi, lavovi, leopard, pume i ris..

Najveća od divljih mačaka je svakako sibirski tigar Samson koji je težak oko 320 kilograma i dugačak skoro tri metra. Ovog Amerikanca su njegovi ljubimci i povredili nekoliko puta, ali to ga ne sprečava da se svakodnevno igra sa njima.

- Imam odličan odnos sa životinjama, ali to se promeni kad imam hranu u rukama. Kada gajite velike mačke, postoje opasnosti i uvek morate da budete na oprezu. Najgore što može da vam se dogodi jeste smrt . Znam da se kockam sa smrću- rekao je Buvard koji za svoje "mačke" nedeljno kupuje oko 680 kilograma mesa.

Dok su životinje male, one žive sa Bovardom u njegovoj kući. Kada porastu sele se u  u posebne bokseve. Ovaj Amerikanac vodi jednu neprofitnu organizaciju za pomoć ugroženim životinjama i organizuje ture po svom imanju.

Da nje samo ljubitelj velikih mačaka pokazuje i to što on na svom imanju ima i nekoliko krokodila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljubinka sine

    30. oktobar 2014 | 16:12

    Koji kralj!

  • Kleopatra

    30. oktobar 2014 | 23:03

    Hocu i ja ovakve mace :)

  • Pravoslavac

    30. oktobar 2014 | 20:51

    Cinjenica je da smo nastali od ajkule a ne od majmuna, jer se samo ajkula ne moze pripitomiti....ovo je dokaaz da kad ljifi odrastu bez politikee da I'm nije bitno ko je ko I ds svi Mogu ziveti zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA