Da li je ovo najseksi najava za film ikada? (VIDEO)

Otkrićemo vam da je u pitanju trejler za japanski film “Po Božijoj volji”. Osnovna ideja ovog filma je da Bog primorava ljude da igraju smrtnosne verzije dečijih igara. Jednu od njih odigrale su i seksi devojke u bikinijima

  • 4

Trejler za novi film "Po Božijoj volji" kontroverznog reditelja Takaši Mike, u kome se pojavljuje 6 atraktivnih Japanki, privukao je širu svetsku javnost. Razlog za to je što ove devojke igraju popularnu dečiju igru "crveno svetlo-zeleno svetlo", obučene u bikini.

Ovaj reditelj je inače poznat po filmovima u kojima je akcenat na nasilju, seksu i šokantnim scenama, pa tako je i ovaj novi horor iznenadio ljude širom sveta, ne toliko zbog samog filma, koliko zbog čudnih reklama. Osnovna ideja ovog filma je da Bog primorava ljude da igraju smrtnosne verzije dečijih igara, pri čemu gubitnici uvek na kraju eksplodiraju posle svog poraza.

Kao simbol božanstva u filmu se pojavljuje Daruma-lutka, šuplja drvena lutka bez ruku i nogu, na kojoj su nacrtana brada i brkovi. Ona je u japanskoj tradiciji poznata kao lutka za želje, čije desno oko potamni kada se misli na tu želju a levo pocrni kada je želja ostvarena, što je prikazano i u ovom specifičnom trejleru.

"Bikini-igra" izgleda zabavno i vesele Japanke se trude da ne pomere nijedan deo svog tela kako bi pobedile u ovom seksi takmičenju. Najveće problem predstavljaju grudi koje "poskakuju", što je prozrokovalo tragičan ishod za jednu od njih.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA