ISUS SE UKAZAO NA NEBU: Misteriozni lik se pojavio u dimu požara (VIDEO)

Sivi dim koji se izdizao iznad ove nesreće, naterao je mnoge prisutne kao i širu javnost da se zapitaju da li se radi o slučajnosti ili nekom Božijem znaku

  • 12

Oblak dima neobičnog oblika zaprepastio je ljude koji su se nalazili na mestu požara u jednom apartmanu u Fresnu u Kaliforniji. Ova misteriozna slika koja je neke podsetila na Isusa Hrista, prouzrokovala je diskusiju komšiluka, vernika i onih koji to nisu.

Žena koja je bila svedok ovog događaja, zabeležila je čudnu pojavu svojim mobilnim telefonom. Tokom požara koji je divljao u ovom stanu, veliki broj ljudi se okupio ispred zgrade, ali samo jedan čovek je ušao unutra i spasio svog komšiju od sigurne smrti. Sivi dim koji se izdizao iznad ove nesreće, naterao je mnoge prisutne kao i širu javnost da se zapitaju da li se radi o slučajnosti ili nekom Božijem znaku.

Momci iz komšiluka su ubeđeni da se radi o delu Spasitelja, dok mnogi drugi tvrde da je u pitanju obična optička varka. Lokalni katolički sveštenik smatra da je ovo znak i podsećanje za ljude koji veruju da ipak postoji nešto dobro i sveto na ovom svetu. On dodaje da je jedino pravo čudo ovom prilikom, bio trenutak kada je jedan čovek spasio drugog iz požara, noseći ga na svojim ramenima.

Policajac koji je bio na mestu nesreće, tvrdi, da se radi samo o običnom dimu, "jer gde ima dima ima i vatre".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • M

    1. novembar 2014 | 16:37

    Ova pareidolija vise lici na Marksa ili Darvina, ili bilo kog drugog bradatog, celavog coveka...ali stvarno...a i za ovu dvojicu bar znamo kako su izgledali i jos vaznije, da su postojali.

  • Isko

    1. novembar 2014 | 13:35

    Stvarno smo primitivna vrsta kad u svemu mozemo da nadjemo nesto bozansko.

  • ...

    1. novembar 2014 | 13:53

    jedno pitanje samo,,,,na osnovu cega znate kako izgleda lik isusa?ja mislim da je to deda mraz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA