ZARADIM 200.000 DOLARA ZA JEDNU NOĆ SEKSA SA BAKAMA: Ispovest najskupljeg žigola na svetu (VIDEO)

Žene koje žele da provedu noć sa Aizavom moraju da izdvoje poprilično veliku sumu novca kako bi zauzvrat dobile društvo za piće, večeru ili vožnju autom, a naravno i seksualne usluge

  • 16

Hikaru Aizava je mladi Japanac atraktivnog izleda, bar po mišljenju tamošnjih žena, a naročito onih u poznim godinama koje su dobro situirane i mogu da priušte sebi zadovoljstva ovog tipa. Neki bi ovog momka sa specifičnim zanimanjem nazvali - žigolo, dok bi drugi sa malo drugačijim stavovima ipak nazvali mladića "poslovnom pratnjom".

Radi se o pravom profesionalcu koji je najbolji u svom poslu u Zemlji izlazećeg sunca, sa neverovatnom zaradom od čak 200.000 dolara za samo jedno veče provedeno sa nekom od mušterija. Izlazak sa ovim dečkom je postala stvar prestiža među Japankama, koje se za njegovo vreme i pažnju nadmeću ogromnim količinama novca i skupocenim poklonima.

Devojke i žene koje žele da provedu noć sa Aizavom moraju da izdvoje poprilično veliku sumu novca kako bi zauzvrat dobile društvo za piće, večeru ili vožnju autom. Što se tiče seksa, nije obavezan, ali može da uđe u poslovnu ponudu ovog žigola, naravno, prema dogovoru sa klijentom.

Žene moje društvo zapravo koriste uglavnom da bi popunile emocionalnu prazninu, a ne nužno da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe - rekao je Aizava o svojim mušterijama.

Iskustvo i smisao za posao prikupio je iz prethodnog posla koji je imao veze sa trgovinom, iz koga je naučio da ljudi ne kupuju proizvod jer je najbolji, nego zato što veruju prodavcu. Svojim uslugama on često zaradi, pored novca, izuzetno vredan nakit, skupe satove, pića i egzotična jela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA