MONSTRUM NA PLAŽI: Rusi pronašli skelet misteriozne životinje! (FOTO)

Specijalne snage su skelet poslale na dalje ispitivanje, jer ova životinja dugačkog tela i oštrih zuba još uvek nepoznata stručnjacima i istraživačima

  • 5

Ruska vojska je pronašla telo čudnog stvorenja, koje je isplivalo na plažu i zaprepastilo javnost jer izuzetno podseća na čudovište iz nekog horor filma. Specijalne snage su skelet poslale na dalje ispitivanje, jer ova životinja dugačkog tela i oštrih zuba još uvek nepoznata stručnjacima i istraživačima.

Iako su mnoge teorije zastupale mišljenje da se radi o praistorijskom biću dužine 7 metara, na kraju je utvrđeno da se radi o ostacima kita Beluge. Na samom početku istraživanja su se bavila kostima i zubima čudovišta i pokazala da je životinja imala krzno i kožu, pa se zbog toga nije mogla svrstati u familiju riba ili krokodila.

Međutim, kada su naučnici analizirali skelet glave, shvatili su da se radi o vrsti kita, a ne o životinji iz doba pleistocena.

U Španiji je pronađeno slično stvorenje, sa rogovima i krznom, na čiju je glavu u moru je slučajno naišao plivač koji tako nešto uopšte nije očekivao.

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA