≫ 

Čistili su dedinu kuću, a ono što su pronašli učinilo ih je bogatim

Kada su ova dva brata krenuli da sređuju staru dedinu kući, nisu ni sanjali na šta će sve naići i u kakvu avanturu će se sve pretvoriti

  • 9

Na sajtu Reddit pojavila se veoma zanimljiva priča koja je privukla pažnju ne samo tog sajta, nego se viralno širi internetom.

Naime, dva brata koja su nasledili kuću svog dede su krenuli sa čišćenjem iste, da bi onda došli do neverovatnog otkrića. Kada su otvorili vrata plakara, ispod itisona su našli stari sef sa šifrom. Naravno, pokušali su sve kombinacije kojih su mogli da se sete, od rođendana do godišnjica, ali nijedna nije uspela.

Pozvali su bravara koji je otvorio sef.

Nakon što je brava uklonjena, počeli su da vade kutije iz sefa, koje su bile prepune novčića. Bilo je nešto i novca, ali se uglavnom oštećen od vlage.

Srebrni novčići su svi bili očuvani, kao i srebrne poluge. Našli su i jednu kutiju sa satovima i nakitom.

Kada su podelili ovu priču na sajtu, svi su se zainteresovali za nju, a kasnije su napisali da su ispod jednog dedinog stola pronašli još jedan sef, i da je u njemu bio svežanj jako retkih novčanica.

Sada sve više i više ljudi očekuje nove pronalaske iz ove kuće, a braća su obećala da će sve što nađu slikati i objaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Peca

    9. decembar 2014 | 15:25

    Ja kod mog dede u podrumu pronašao balon rakije i jedno burence 200 L vina. Izvinjavam se što nisam stigao da slikam,a znam da bi mi većina pozavidela

  • dexter

    9. decembar 2014 | 15:35

    Izkopace tebe Bili ja ti kazem!!

  • Cincar

    9. decembar 2014 | 16:33

    ´ebote, sto je ovo interesantno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA