Ovako je jedan Amerikanac oterao Mekdonalds u p.m. zbog srpske pljeskavice (FOTO)

Čarls Keter je poznat kao čovek koji obožava našu zemlju, a na Fejsbuku je podelio svoje oduševljenje srpskom hranom za koju kaže da je bolja od američke

  • 11

Čarlsa Ketera znate kao Amerikanca koji mnogo voli Srbiju, a to je dokazao i poslednjim statusom na Fejsbuku kada je postavio fotografiju srpske pljeskavice i "isprozivao" Mekdonalds.

Čarls je fotografisao punjenu pljeskavicu koju je jeo u jednom beogradskom restoranu, i odmah je podelio na društvenoj mreži.

Foto: Facebook / Charles Chater Foto: Facebook / Charles Chater

AMER KOJI JE JEDVA PREŽIVEO MESEC SA SRPSKOM PLATOM: Divim se Srbima! (FOTO) (VIDEO)

- Gospodine Ronald i gospodine Donald, imam par reči za vas... Mrš u pi*ku materinu! Pogledajte ovaj hamburger od 400 grama koji je napunjen pečurkama, sirom i ostalim stvarima. Ista je cena kao Big mek obrok u Mekdonaldsu - napisao je Čarls na statusu.

Printskrin: Facebook / Charles Cather Printskrin: Facebook / Charles Cather

Inače, on je odlučio da u Americi ostavi posao, porodicu i prijatelje i da se preseli u Srbiju. Pošto je pre dolaska ovde slušao isključivo negativne komentare o Srbiji, najmanje što je očekivalo bilo je da će se dobro provesti.

Amerikanac snimio veb-seriju o Srbiji (VIDEO)

Utisak je, međutim, od prvog dana bio pravo iznenađenje za ovog mladog Amerikanca, pa je odlučio da pomoću interneta zemljacima, ali i drugim strancima ponudi pravu sliku o Srbiji i Srbima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA