POLICAJCI U ŠOKU: U kamionu pronašli isečenog zamrznutog tigra

Policija se šokirala kada je u kamionu u Vijetnamu pronašla zamrznutog tigra isečenog na komade. Kamion je prijavljen kao sumnjivo vozilo kojim se prevozi ilegalna roba, a incident se dogodio u provinciji Bak Kan

  • 2

Policija je pronašla zamrznute i secirane delove tigra teškog 300 kilograma u zadnjem delu kamiona u Vijetnamu. Životinja je bila isečena na 5 delova, a njeni ostaci su se nalazili u vozilu ispred hotela.

Kamion je prijavljen kao sumnjivo vozilo kojim se prevozi ilegalna roba, a incident se dogodio u provinciji Bak Kan. Delovi su bili u odvojenim kesama i uvijeni u ćebad, sakriveni unutar vozila. Veruje se da su kosti ove zveri kuvane kako bi se koristile u tradicionalnoj medicini.

Policajci su, takođe, pronašli još dve kese sa 52 kilograma kostiju životinja, 3 kilograma hrskavičavog tkiva i 3 kilograma kornjačinih oklopa.

Vozač ovog kamiona Fam Min Long (43) je rekao da su ga zaposlili kako bi transportovao robu, ali je i dalje pod istragom.

Printskrin: VTV1 Printskrin: VTV1

Najmanje 60 odsto stanovništva Kine koristi lekove bazirane na tradicionalnoj medicini, koji su sačinjeni od kostiju tigra, žučne kesice medveda, roga nosoroga i drugih delova tela životinja.

Međunarodna trgovina divljim životinjama i proizvodima napravljenim od istih predstavlja posao od 3,8 miliona dolara.

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kri

    29. januar 2015 | 12:27

    PROKLETI KINEZI !

  • Suza

    29. januar 2015 | 14:59

    Da su samo oni u pitanju. Pogledajte samo one clanke o ljudima koji organizuju safari, naoruzani najsavremenijim puskama,slikaju se pored svojih"trofeja". Sve zivotinjske vrste su ugrozene. Sa ovakvim nepostovanjem prirode, satiranjem zivotinjskog i biljnog sveta,sami sebi kopamo grobove. Uskoro cemo se diviti necemu,samo preko dokumentarnih filmova,jer u stvarnom svetu,u realnom vremenu toga vise nece biti. Dovoljno je alarmantno sto su svuda u svetu ugrozene pcele, zna se sta nestajanje samo te jedne vrste znaci za biljni svet, a samim tim i za nas. Za one koji su ubili ovu prelepu zivotinju,mala je svaka kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA