OVO NIKAD NISTE VIDELI: Napravio je magiju u pesku! (VIDEO)

Maks Lamb je dizajner i metalostrugar, a ono što je napravio na plaži južno od mesta Kornval u Velikoj Britaniji će vam se sigurno dopasti

  • 2

Da li ste znali da na plaži, pored dvoraca od peska, možete da napravite i metalne konstrukcije? Možda je malo komplikovanije od pravljenja kućica u pesku, ali je svakako izvodljivo. U to nas je barem uverio umetnik Maks Lamb, dizajner i metalostrugar koji je uspeo da napravi stolicu koristeći plažu kao jedan od alata.

Lamb je napravio heksagonalnu stolicu na plaži južno od Korvala. Ova lokacija ima posebno značenje za ovog umetnika, s obzirom da je on tu odrastao i proveo veliki deo svog detinjstva igrajući se leti u pesku.

Maks je oblik stolice napravio od peska na plaži koristeći baštovanski alat i kuhinjski nož. On je takođe postavio pločice od kalaja da se istope, kako bi ih kasnije sipao u napravljenu modlu. Ovaj metal se topi i prelazi u tečno stanje na 236 stepeni Celzijusa, za šta je potrebno otprilike nekih 15 minuta.

Kada je metal bio spreman, Maks je smesu izručio u modlu koju je napravio od peska, i ostavio je da se dovoljno ohladi. Nakon što je postala dovoljno čvrsta i hladna, Lamb je počeo da uklanja pesak.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u snimku koji se nalazi u nastavku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: viralnova.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA