OVO JE UKLETI PRSTEN: Ubio je Rudolfa Valentina, a onda su se nizale misteriozne smrti svakog ko ga je nosio

Prema legendi, Valentino je pokazao prsten bliskom prijatelju čim ga je kupio, a onda mu je rekao da je video bledu viziju i mrtvog Valentina

  • 3

Rudolf Valentino se smatra jednom od najvećih zvezda nemih filmova Holivuda. On se rodio 1895. godine, a umro je u svojoj 31. godini, zbog posledica pucanja čira, kako se navodi. Međutim, još uvek se spekuliše o njegovoj smrti i pravom uzroku ove tragedije.

NERAZJAŠNJENE MISTERIJE: Ovaj vulkan eruptira već sedam meseci, niko ne zna ZAŠTO! (FOTO) (VIDEO)

Neki krive prsten, koji je kupio od zlatara 1920. godine, za ranu smrt glumca. U prstenu se nalazio ugrađen dragulj "tigrovo oko".

Prema legendi, Valentino je pokazao prsten bliskom prijatelju čim ga je kupio. Tom prilikom, njegov prijatelj je rekao da je video bledu viziju i mrtvog Valentina. Bez obzira na to da li je njegov drug zaista video nešto ili ne, slavni glumac je umro posle šest godina i još nekoliko filmova rasprodatih na blagajnama.

On nije bio jedina žrtva prokletstva prstena, među  nesrećnim ljudima se našla i njegova ljubavnica Pola Negri. Ona se razbolela dok je nosila prsten svog ljubavnika, tako da je njena karijera stavljena po strani i nije mogla da se oporavi godinama.

Tako je i glumac Rus Kolumbo koji je glumio Valentina u filmu o njegovom životu, nosio prsten i nastradao u pucnjavi nekoliko dana kasnije.

Gangster Džo Kazino je kupio prsten i odbio da ga nosi sve dok kletva nije izbledela. Posle nekoliko godina je stavio prsten na svoju ruku i bio mrtav u roku od nedelju dana. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći.

Šezdesetih godina se prstenu gubi svaki trag. Možda je trenutno baš na vašem prstu?

(Telegraf.rs/ Izvor: listverse.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Viola

    14. mart 2015 | 21:57

    Morbidno pitanje,mozda je na necijem prstu! Razmislite?

  • IQ

    14. mart 2015 | 23:44

    Kako može da bude na nečijem prstu,a da taj neko ovo čita,jer bi već bio mrtav

  • LAZAREVA ELITNA JEDINICA

    15. mart 2015 | 10:30

    Eno ga kod cak norisa kako javlja cnn smrt je pobegla u nepoznatom pravcu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA