BOLESNO: Pogledajte kako sveštenik isteruje đavola iz devojke (VIDEO)

Devojka iz Argentine, za koju je objavljeno da se zove Laura, vrištala je, stenjala i zapomagala dok je sveštenik Manuel Akuna (52) isterivao đavola iz nje

  • 42

Šokantan snimak na kojem se vidi kako jedan sveštenik iz Argentine isteruje đavola iz devojke stare 22 godine pojavio se na internetu.

PLAĆALE MU ZA SEKS: Tvrdio da penisom isteruje đavola!

Devojka, za koju je objavljeno da se zove Laura, vrištala je, stenjala i zapomagala dok je sveštenik Manuel Akuna (52) vršio egzorcizam.

Tokom rituala Lauru su držale dve žene dok je Akuna vršio obred. Ona je vrištala, ritala se i vikala na njih, govoreći im da su kurve.

Jedan od lokalnih meštana izjavio je da je Laura bila dobra devojka sve dok je nije zaposeo "nečastivi".

- Egzorcizam je morao da bude izvršen, morala je da se oslobodi đavola - rekao je on.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • PEOPLE...

    25. mart 2015 | 17:27

    Egzorcizam je jedna neverovatno humana i ozbiljna stvar, mnogo sam čitao o tome...tako da se prilično razumem u materiju...zapamtite...sa ovim nema zezanja...

  • Nik

    25. mart 2015 | 17:30

    Boze pomiluj nas. Ja sam ovo imao priliku uzivo da gledam kako iz dve devojku koje su djavoimane, prilikom citanja molitve za zdravlje pocinje ovo da se desava.. Ruke su mi bile u goloj vodi kada sam to video..

  • 123

    25. mart 2015 | 18:21

    Ipak,sve "dolazi iz glave"! Verovati u kojekakve "Bogove", "djavole","veštice","demone" i slična tamogore "čudesa" su čista glupost! Jednostavno MENTALNA MANIPULACIJA. A sve počinje još u detinjstvu kada će "Babaroge i bukače pojesti decu" koja nisu dobra!?! Svaka vera u bilo kakva nadprirodna bića su IZMIŠLJENA da bi se manipulisalo masama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA