OVOG ČOVEKA HOĆE PARE: Dva puta osvojio loto dobitak, cifre će vas šokirati! (VIDEO)

Ovaj srećni par je nakon prvog miliona ostao da živi u istoj kući kao do tada, međutim, kada su dobili drugi milion, isplanirali su krstarenje Mediteranom

  • 2

Britanski par Dejvid Long i Kejtlin Mekenzi iz Velike Britanije su na lutrji EvroMilions osvojili 1,4 miliona evra, i to drugi put u dve godine. Šanse za ovo su 283 milijarde prema 1, što odmah nameće pitanje, kako je to moguće?

UPALA MU SEKIRA U MED: Zahvaljujući broju 13 dobio 200.000 evra!

Ovaj srećni par je nakon prvog miliona ostao da živi u istoj kući kao do tada, međutim, kada su dobili drugi milion, isplanirali su krstarenje Mediteranom.

Oni tvrde da ih je oduvek pratio osećaj da će dobiti na lotou.

- Uvek znam kada ću dobiti, znao sam i prvi put. Igram loto kad znam da ima puno nagrada. Poslednji put sam znao da imam dobre šanse jer je bilo dosta ovako velikih nagrada - rekao je srećni dobitnik, koji je sasvim slučajno, nakon prvog miliona, odlučio da će opet igrati.

Dejvid je sasvim slučajno drugi put uplatio loto kada je prolazio pored kioska i video da postoji deset nagrada po deset miliona i jedan lep automobil.

Printskrin: Youtube/RV Channel Printskrin: Youtube/RV Channel

- Jednostavno sam želeo da pokušam, vredelo je tih nekoliko linija, a ja sam odigrao standardne brojeve i dobio peticu - ispričao nam je Dejvid.

Nakon toga su sačekali izvlačenje brojeva i shvatili da su opet dobili nagradu.

- Ovo je zaista neobična situacija, ljudi su šokirani kad dobiju jednom, kamoli dva puta - rekli su iz kompanije koja je organizovala britansku lutriju.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Radovan III

    2. april 2015 | 12:51

    I u Srbiji je moguce ali da celu godinu nema sedmice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA