BOLESNICA: Leži u kadi punoj krvi jer veruje da će tako zauvek ostati mlada! (VIDEO)

Kako bi ispunila svoju čudnu želju da bude večno mladolika, ona svakoga dana jede placente i praktikuje višečasovne tretmane kako bi njena koža ostala sveža

  • 2

Čanel (19) je "slobodna manekenka i glumica" iz Kalifornije koja je apsolutno opsednuta idejom da ostane mladolika. Ona je pristala da učestvuje u emisiji MTV televizije "Stvarni život: Opsednuta sam time da ostanem mlada".

NA SAMO 7 SATI OD BEOGRADA: Ova žena je ubijala mlade devojke i mazala se njihovom krvlju! (FOTO) (VIDEO)

Kako bi ispunila ovu čudnu želju, ona svakoga dana jede placente i praktikuje višečasovne tretmane kako bi njena koža ostala sveža. Kupanje u svinjskoj krvi je jedan od njenih sredstava. Svoju bizarnu naviku objašnjava rečima da su "tako radili hiljadama godina ranije... i da im je uspevalo".

Njena baka Luis se ne slaže sa onim što unuka radi, pa je čak čitavu stvar nazvala glupim hirom i tražila je potvrdu da li je svinja zdrava.

- Ta krv nije čista! Zamislite da na telu imate ogrebotinu. Ako vam životinja prenese bolest, završićete u bolnici - rekla je baka, a potom ušla u kupatilo sa unukom i pomogla joj da se namaže krvlju.

U emisiji o ovim ljudima sa neobičnim navikama i stavovima učestvuje i Markus (25) koji ubrizgava botoks i glumi u pornićima kako bi očuvao svoj izgled.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA