UKLETI MOST: Odavde svi u isto vreme skaču da se UBIJU (VIDEO)

Postoje mnoge teorije vezane za ovakva samoubistva. Jedna od njih je da zvuk koji dopire ispod mosta hipnotiše, kao i da postoji optička iluzija koja vas "vuče" da skočite preko zidova

  • 1

Most Overtoun sagrađen je 1859. godine blizu Miltona, u Škotskoj, a postao je poznat po nizu neobjašnjivih događaja. Prvi su zabeleženi 50-ih i 60-ih godina prošlog veka, kad je primećeno da psi, obično oni sa dugom njuškom, iznenada i neočekivano skaču s mosta u smrt.

TAJNE KRVAVE BORBE PASA U SRBIJI: Muče i maltretiraju životinje, a zarađuju ogromne sume!

U nekim slučajevima psi bi preživeli ovaj 16 metara dug pad, oporavili se, pa ponovno pokušali isto. Svi psi skočili su s iste strane i s istog mesta, što sve čini veoma tajanstvenim.

Neki veruju da je ovaj most uklet i da se ovde susreću svet živih i svet umrlih.

Postoje mnoge teorije vezane za ovakva samoubistva. Jedna od njih je da pse hipnotiše zvuk vode koji dopire ispod mosta, kao i da postoji optička iluzija, koja vas "vuče" da skočite preko zidova.

Postoji legenda da je mentalno poremećen čovek bacio bebu sa ovog mosta, pa on sad proganja pse koji se zadese na mostu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vaše ime

    16. maj 2015 | 23:46

    Da se hoće cijela Crnogorska vlast tu zadesiti u isto vreme :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA