Mesec je LETEĆI TANJIR kojim upravljaju VANZEMALJCI! Ovaj snimak to i dokazuje (VIDEO)

Na snimku nastalom u Rusiji jasno se vidi kako se Mesec pomerao velikom brzinom, a što je još čudnije, menjao je i pravac kretanja

  • 18

Vanzemaljci su nam iznad glava! Sudeći po video snimku, koji je zabeležen u Rusiji, Mesec je zapravo leteći tanjir kojim upravljaju vanzemaljci.

ZAŠTO NASA ĆUTI O OVOME? NLO se pojavio na snimku sa Meseca (VIDEO)

Na snimku se jasno vidi kako se Mesec kreće kao da neko upravlja njime. Snimak je nastao u Krasnodaru, a momci koji su se u tom trenutku nalazili na ulici nisu mogli da veruju svojim očima.

Mesec se pomerao velikom brzinom i što je još čudnije menjao je pravac kretanja.

Nakon ovog videa odmah su se javili i pobornici teorije o postojanju života van naše planete, ali i ljudi koji smatraju da je video lažiran.

U jednom od komentara koji je postavljen ispod videa, navodi se da je ovaj klip montiran, odnosno da su momci gledali u prazno nebo, a da su potom kompjuterski ubacili Mesec.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Peca

    12. jun 2015 | 11:42

    Ja sam to isto video,pre par dana sam se sa kumom vracao iz kafane kasno,i ne samo da se mesec pomerao,nego i cela ulica.ali dzabe,prvo mi rodjena zena nije verovala a kamoli neko drugi.ali od tog dana,ja sam siguran:vanzemaljci su medju nama...

  • Stidljiv

    11. jun 2015 | 22:26

    Sigurno EU udarila sankcije, ne sme mesec da sija na Rusiju.

  • saban saulic

    11. jun 2015 | 22:14

    Kako to da mi srbi nista ne uocimo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA