Ova kamp kućica je raj za kampere: Kada vidite šta se krije u ovoj prikolici, poželećete je odmah (VIDEO)

Ova prikolica u sebi ima sve neophodno za boravak u prirodi. Kada se rasklopi, videćete da se tamo krije kuhinjica, da ima sve neophodne priključke, da se može montirati tuš, tu je frižider, ali i televizor

  • 9

Na prvi pogled na ovu kamp prikolicu verujemo da su mnogi od vas pomislili da nije moguće da u tako malu kamp kućicu mogu stati sve neophodne stvari potrebne za izlet i boravak u prirodi.

Ova kućica ima samo 30 kvadrata, ali je čarobnija od vila od 300! Uverite se i sami (FOTO)

Odmah možemo da vam poručimo da vas je prvi utisak prevario. Ova kamp kućica je ostvarenje sna za sve ljude avanturističkog duha.

Ako mislite da je samo spoljašnost ove kućice prelepa, čekajte da uđete unutra! (VIDEO)

Zbog svojih dimenzija ova prikolica, koju pravi australijska kompanija "Konkvero", pruža mogućnost za odlazak na nepristupačne terene.

 

U sebi ima sve neophodno za boravak u prirodi. Kada se rasklopi, videćete da se tamo krije kuhinjica, da ima sve neophodne priključke, da se može montirati tuš, tu je frižider, televizor, ima modela sa klima-uređajima, a naravno, na nju se lako montira i šator.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA