MISTERIOZNA SMRT DEČKA I DEVOJKE: Mirno su sedeli, a onda su ZAUVEK NESTALI! (VIDEO)

Nakon saznanja da je Kristen bila nesigurna i navodno jednom pretila Paulu da će se ubiti ako je ostavi, sudija tvrdi da postoji mogućnost da je htela da testira Paula, pa je zakoračila preko ograde broda i okliznula se

  • 4

Kristen Šroder i Paul Rosington su misteriozno umrli na zajedničkom odmoru na kruzeru Karnival Spirit u Australiji, a njihovi poslednji zajednički trenuci su zabeleženi nadzornim kamerama. Na njima se može videti kako Kristen pada u duboku vodu okeana, a zatim Paul skače za njom.

ČOVEČANSTVO OSTAJE BEZ KINESKOG ZIDA: Razlozi zbog kojih propada ovo svetsko čudo su ŠOKANTNI!

Članovi porodice i prijatelji su potvrdili da je Kristen u određenim razdobljima bolovala od depresije, pa su istražitelji pokušavali da utvrde da li je moguće da je ona počinila samoubistvo, a da je Paul skočio za njom kako bi je spasio.

Nakon saznanja da je Kristen bila nesigurna i navodno jednom pretila Paulu da će se ubiti ako je ostavi, sudija tvrdi da postoji mogućnost da je htela da testira Paula, pa je zakoračila preko ograde broda i okliznula se.

U beleškama koje su pronađene, a koje je vodila Kristen, piše da se njena anksioznost povećala i da se ponašala jako grupo prema Paulu.

Tokom kobne večeri, oboje su se nalazili u kazinu i igrali na aparatima. Oko 19 časova Kristen je poljubila Paula i otišla u nepoznatom pravcu, a on se nakon par minuta vratio u svoju sobu. Ubrzo nakon njega, došla je i Kristen.

Već oko 21 čas kamere su zabeležile kako se Kristen penje na palubu i proklizava, udara od brod i pada sa 18 metara u duboko more. Odmah za njom je skočio i go Paul, a nakon toga im se gubi svaki trag.

- Iako su imali poteškoća u ostvarivanju svoje veze, po svemu se jasno vidi da su se jako voleli i da im je stalo jedno do drugoga - pročitao je sudija Dilon u obraćanju.

- Paradoks je da ono što su sve vreme sanjali za života - da se vole bezuslovno - uspeli da postignu tek u svojim zadnjim trenucima - rekao je Dilon.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA