OVO JE SVETSKI ŠAMPION U NOŠENJU ŽENE: Pogledajte kojom brzinom on to radi! (VIDEO)

Na ovom takmičenju parovi se susreću sa raznim preprekama u vodi i na zemlji, a jedino pravilo je da žena bude teža od 49 kilograma jer ne mora čak ni da bude prava supruga

  • 2

Većina muškaraca se nekoliko puta u toku života žali da im žene "skaču po leđima" i da su nepodnošljive. Međutim, ovi momci to ne mogu da kažu. Oni sa ponosom i velikim entuzijazmom na svojim ramenima drže lepše polovine jer učestvuju na 20. Svetskom prvenstvu u nošenju supruga.

Ovo je Kvazi Modo, NAJRUŽNIJI pas na svetu (FOTO) (VIDEO)

Ovaj događaj je održan u Finskoj i privukao je parove iz celog sveta, koji su rešeni da i na ovaj način oprobaju svoju kompatibilnost.

- Morate da vežbate, nosite vašu ženu u kupatilu, u supermarketu, na igralištu, u teretani, gde god poželite. I za vašu vezu je dobro da je nosite - navodi se na zvaničnom sajtu.

Na ovom takmičenju parovi se susreću sa raznim preprekama u vodi i na zemlji, a jedino pravilo je da žena bude teža od 49 kilograma jer ne mora čak ni da bude prava supruga.

Pobednik je onaj par koji najbrže završi trku, ali postoje nagrade i za najlepši, najbolje obučen i najjači par na takmičenju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Neko iz mase.

    7. jul 2015 | 13:37

    Ma hajde. Oženio ženu od metar i žilet a on ima preko dva metra i teži je od nje više od duplo. Da ga vidim da nosi ženu svoje ili slične visine. Pa pogledaj kolicka je? Kao da mu je ćerkica koja ide u osnovnu školu a ne zena!

  • Iskren da budem

    8. jul 2015 | 09:26

    Ja sam težak 116 KG, a žena ima svega 55. Trčao bih s njom brže od ovih likova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA