POBESNELA BABA: Krvnički pretukla vozača jer je ušla u pogrešan autobus! (VIDEO)

Kada je shvatila da je ušla u pogrešan broj starica je od šofera tražila da joj stane. Muškarac koji je upravljao autobusom rekao joj je da ne može da se zaustavlja između dve stanice. Tada je žena krenula da ga udara štakama

  • 2

Neverovatna situacija dogodila se u Kini u gradu Fudžan. Ksin Mužen, žena stara 70 godina, štakama je pretukla vozača autobusa.

ZNATE LI ŠTA SE DESILO SA AUTOBUSOM IZ "KO TO TAMO PEVA"? Neverovatna sudbina ovog vozila će vas iznenaditi! (VIDEO)

Razlog zbog kojeg je to uradila je krajnje bizaran - ona je izudarala nesrećnog vozača pošto je ušla u pogrešan autobus.

Kada je shvatila da je ušla u pogrešan broj Ksin je od šofera tražila da joj stane. Muškarac koji je upravljao autobusom rekao joj je da ne može da se zaustavlja između dve stanice.

Tada je starica krenula da ga udara ortopedskim pomagalom. Nadzorne kamere u autobusu su zabeležile incident.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    8. jul 2015 | 09:16

    Po autobusim se svakakvi voze, ali interesantno je da se babe ponasaju najgore od svih. Voze se i dede, ali ne prave incidente ovakvog tipa, oni obicno kasne pri ulasku i izlasku, ne drze se lepo pa se desava da padnu, ali ne diraju nikoga. Babe se svercuju, svadjaju se sa posadom i kontrolom, istrcvaju ispred autobusa, napadaju verbalno i fizicki.

  • mrdolar

    8. jul 2015 | 10:14

    Hahahhahah...Udri baba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA