Srbin kamionom zakačio JELENA u Kanadi! Ono što mu je potom OTPEVAO će vas dovesti do suza! (VIDEO)

Od siline udarca jelen se odbio na livadu pored puta, nekoliko puta prevrnuo, a onda tako polomljen pokušao da ustane. Ono što mu srpski kamiondžija otpevao dovešće vas do suza... a samo od vas zavisi da li će to biti suze od tuge ili od smeha

  • 42

Ovo je istinita priča i može da se desi svakom. Ali samo Srbin kome se nešto tako desi može da, poput svih Srba emotivaca, učini nešto što je učinio V.S. (34) (poznati redakciji Telegrafa), gastarbajter, na privremenom radu u Kanadi.

OVO JE NAJSTRAŠNIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN: Šta su tačno snimili ovi ljudi? (VIDEO)

S.V. vozio je svoj kamion put Alberte i ništa nije ukazivalo na to da će taj dan biti drugačiji od ostalih gastarbajterskih kamiondžijskih dana u Severnoj Americi.

Kilometri su se smenjivali, nešto sporije od isprekidane trake na auto-putu, sve dok u jednom trenutku, potpuno nenadano, iz šumarka pokraj druma nije izleteo jelen i bukvalno udario u branik našeg kamiondžije. Samo zahvaljujući srpskim nadljudskim refleksima i maksimalnoj koncentraciji (videti pod Novak Đoković - prim. ur.) , V.S. je uspeo da zadrži kamion da ne sleti s puta i zaustavi ga bezbedno.

Branik nije bio oštećen, ali na njegovu i našu žalost, nesrećni jelen nije bio te sreće. Od siline udarca odbio se na livadu pored puta, nekoliko puta prevrnuo, a onda tako polomljen pokušao da ustane.

V.S. nije mogao da mu pomogne, niti je imao čime da mu olakša muke. Preostalo mu je samo da pozove društvo za zaštitu životinja i da sirotom rođaku Bambija otpeva poslednju pesmu.

Ono što mu je otpevao dovešće vas do suza... a samo od vas zavisi da li će to biti suze od tuge ili od smeha.

NAPOMENA: Ovaj video vlasništvo je portala Telegraf.rs i zabranjeno ga je preuzimati u bilo kom obliku i prenositi u drugim medijima bez dozvole uredništva Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kanada

    14. jul 2015 | 15:31

    Bolesno

  • Nostalgija

    14. jul 2015 | 15:43

    Ne znam zasto bi ovo nekom izmamilo osmijeh,pa ljudi ovo je tuga…

  • aleksandar

    14. jul 2015 | 14:22

    kakav debil!!! sto mu nije pomogao nego mu peva... kako bi njemu bilo da ga udari auto a neko da mu peva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA