PUTIN, VLADIMIR PUTIN: Da li je Džejms Bond KOPIJA ruskog predsednika? (FOTO) (VIDEO)

Danijel Krejg, glumac koji tumači ulogu Džejmsa Bonda neodoljivo podseća na predsednika Rusije pa se mnogi pitaju da li je Vladimir Putin bio inspiracija za najpoznatijeg tajnog agenta na svetu

  • 14

Predsednik Rusije Vladimir Putin, kojeg je ugledni "Forbs" proglasio za najmoćniju ličnost 2015. godine, neodoljivo podseća na čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda, odnosno na glumca Danijela Krejga koji u serijalu filmova tumači lik agenta 007.

JAHTE, AVIONI I WC OD 70.000 EVRA: Evo šta još LUKSUZNO poseduje Vladimir Putin! (VIDEO)

Putin je do sada pokazao i dokazao svoj avanturistički duh, ali i pokazao kako prvi čovek jedne tako velike zemlje može da bude muževan.

Sve te osobine poseduje i najpoznatiji tajni agent na svetu, kojeg u poslednja četiri filma igra britanski glumac Danijel Krejg.

OD GLUMACA, PEVAČA, PA DO AMBASADORA: Pogledajte ko je bio na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu (FOTO)

Ono što razlikuje Krejga u odnosu na gotovo sve prethodnike jeste boja kose, ali ono što je posebno interesantno, a što se na fotografijama i snimcima jasno može videti, jeste neverovatna sličnost sa predsednikom Rusije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Krejg i Putin imaju gotovo isti položaj tela, oštar pogled, boju očiju.

Putin sa Džejmsom Bondom deli i to što i jednom i drugom ekstremne situacije nisu strane, predsednik Rusije je pokazao da ume da pilotira borbenim avionom, vozi podmornicu, ali se istakao i u lovu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pogledajte i kako Džejms Bond upravlja avionom.

Naravno, sličnosti između Bonda i Putina tu ne prestaju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ako ste ikada pogledali bar jedan film o čuvenom agentu, znate da on radi za britansku obaveštajnu agenciju MI6. S druge strane, Putin je bio agent čuvenog KGB-a.

Putin kao oficir KGB. Foto: Wikipedia/Vladimir Putin Putin kao oficir KGB. Foto: Wikipedia/Vladimir Putin

Ne možemo da zaboravimo na borilačke veštine kod obojice. Poznato je da se Putin bavi džudom.

S druge strane, ne treba trošiti reči o tome koje sve borilačke veštine poznaje Bond i koje primenjuje kada treba "isprašiti" negativce.

Paralela između njega i agenta 007 može da se povuče i kada je u pitanju nežniji pol. Bond je poznat kao veliki zavodnik, a Putin je žene ostavio bez daha kada se kupao u ledenoj reci i tom prilikom pokazao svoj torzo.

Pogledajte i jednu scenu sa mišićavim Krejgom.

U pravom životu, Džejms Bond ne bi izdržao ni 7 minuta

Ipak, moramo istaći da se ova neverovatna sličnost između Džejmsa Bonda i Putina, odnosi na poslednja četiri filma o tajnom agentu.

Pre Krejga, uloge Džejmsa Bonda igrali su Šon Koneri, Džordž Lazenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton i Pirs Brosnan.

Šta vi mislite, da li su tvorci poslednja četiri filma iz kultnog serijala imali u glavi lik Vladimira Putina kada su birali glimca koji će igrati ulogu kultnog špijuna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • D.P.

    10. novembar 2015 | 12:15

    Putin je Car. Svi oni koji to još nisu shvatili, shvatiće! Car Putin mudri!

  • Dragan

    10. novembar 2015 | 16:07

    Ma ono sto ameri snime na filmu mi i rusi imamo u stvarnosti jer nismo ko oni od juce nego iz 6 veka pre hrista rodjaci.

  • Slavica

    10. novembar 2015 | 17:46

    Dzejms Bond je bio Srbin. Tacnije receno, Dusan Popov je bio inspiracija za lik ovog slavnog spijuna. O njemu je mnogo pisano u stranim casopisima a u nasim malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA