NE, OVO NIJE PRAVA MAČKA: A nije ni igračka. Ipak mjauče i voli da se mazi! (VIDEO)

Pored toga što ne morate da ih hranite, nema bojazni ni od ogrebotina, a programirane su da budu srećne i da spavaju

  • 5

Tehnologija 21. veka obezbedila je neverovatnu mačku-robota, namenjenu prevashodno starijim ljudima koji nisu u stanju da svakodnevno hrane mačku i čiste JE. 

Ona je najseksi ROBOT na svetu. Upoznajte Geminoid F! (FOTO) (VIDEO)

Kompanija Hasbro napravila je robot-mačku koja detektuje pokret i reaguje na dodir. U svaku macu ugrađen je veliki broj senzora kako bi reagovale na dodir.

Hasbro je razvio i posebnu tehnologiju tako da vam neće nedostajati ni predenje mace u krilu iz slabe vibracije. Pored toga što ne morate da ih hranite, nema bojazni ni od ogrebotina, a programirane su da budu srećne i da spavaju. 

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: http://www.zivotinje.rs/)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • drvo

    30. novembar 2015 | 17:34

    Glupost. Nista ne moze da zameni pravu macku.

  • Bez cenzure...

    30. novembar 2015 | 16:48

    vidjeh realisticnije igracke od ovog...

  • Branko

    30. novembar 2015 | 20:33

    Ziva macka je prava macka ! Sve ove i slcne stvari pokazuje koliko su ljudski rod glupi i tupavi a neko to jos forsira kao neka "moda" TZ "savremenog zivlenja" . Mnogo "teska" stvar da nahranis macku, uopste posebno macku uopste je ne trabas "cuvati" , oni su toiliko pametni da brze i bolje uce od ljudi ono sta njima treba i "dnevni" red u kuci ! Ja sam imao macku u stanu na petom spratu 12g. i nisam je tretirao kao zivotinju nego kao clana porodice, nuzdu je vrsila u plasticnoj posudi u toaletu a kako seuci to je mnogo lako ali samo treba da umes malo, jednostavno dok je jos mala kad ima potrebu je stavis u posudu, istu ne peres cesto praskovima i ona stalno ide tamo, nema nikakvih mirisa, a hranu joj stavis vise nego sto treba pretezno krekere za macku i ona sama vise puta pomalo jede a TAKO BI TREBALO I COVEK !! Mozda nisu najinteligentnije ali su najpametnije zivotinje !, (ima jos mnogo ali drugi put )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA