NOVA TEORIJA ZAVERE O GADAFIJU: Ovo je dokaz da je pobegao iz Libije pomoću ŠPIJUNA i da je ŽIV

Prema zvaničnim informacijama, bivši vođa Libije ubijen je u oktobru dok je bežao iz svog rodnog grada. Međutim, ima i onih koji sumnjaju u ovu tvrdnju

  • 9

Britanska tajna obeveštajna služba MI6 napravila je tajni plan kako da pukovnik Moamer Gadafi pobegne u drugu afričku državu koja nije bila podvrgnuta međunarodnom planu, preneo je ove informacije pre nekoliko godina britanski "Dejli Telegraf".

NAJLUĐA TEORIJA ZAVERE: Ovo su dokazi da je Gadafi ŽIV! (VIDEO)

Eksplozivni plan napravljen je na najvišim nivoima vlade Velike Britanije dok se diskutovalo o tome kako da se ukloni diktator tokom libijskog sukoba. Endru Mičel, tadašnji međunardoni sekretar za razvoj, poslat je da napravi tajne kontakte sa kontroverznim režimom u Ekvatorijalnoj Gvineji.

OVAJ GADAFIJEV GOVOR JE ZAPALIO UN: Ko će biti osuđen za raspad Jugoslavije! (VIDEO)

Plan nikada nije izvršen jer je Gadafi ubijen u oktobru 2011, iako je oduvek bilo spekulacija da se to desilo dok je napuštao zemlju. Detalji Gadafijeve izlazne strategije objavljeni su u knjizi "Dejli i Sandej Telegrafa", na osnovu razgovora sa ključnim ličnostima vlade i otkrila je do sad nepoznata saznanja o ključnim detaljima koalicije.

GADAFIJEVO PROROČANSTVO SE OSTVARILO: "Milioni izbeglica preplaviće evropske granice"!

Kada su NATO snage bombardovale Libiiju neposredno nakon Arapskog proleća, britanski zvaničnici su raspravljali o opcijama za libijskog lidera. Prebacivanje državnika, kao što je bio cilj za Gadafija, događalo se i ranije u prošlosti.

Foto: Wikimedia/Ricardo Stuckert/PR Foto: Wikimedia/Ricardo Stuckert/PR

"DA SU GADAFI I SADAM JOŠ UVEK ŽIVI, SVET BI BIO BOLJE MESTO": Kandidat za predsednika Amerike šokirao SVET!

Za libijskog vođu, izabrana je Ekvatorijalna Gvineja, "bogata naftom, ali zastrašujuće korumpirana".

Mnogi i dalje veruju da je Moamer Gadafi živ, a izvori i navodi iz Britanije koji navode da je MI6 trebao da prebaci libijskog lidera u drugu afričku zemlju, i dalje su tema širom sveta. Te tvrdnje potkrepljuju fotografijama na kojima, navodno, nije Gadafi već njegov dvojnik.

Foto: Wikipedia/kremlin.ru Foto: Wikipedia/kremlin.ru

OVO JE BILA ZEMLJA BUDUĆNOSTI DOK JE NISU UNIŠTILI: Ovako se živelo u Libiji pod Gadafijem! (FOTO)

Gadafi je ubijen od strane pobunjenika dok je pokušavao da ode iz svog rodnog grada Sirta, a verovalo se da je išao ka granici Nigera u trenutku njegovom smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA