U 2016. EVROPU ČEKAJU KATASTROFA I KRVAVI TERORISTIČKI NAPADI: Predviđanje najpoznatijeg srpskog ASTROLOGA!

- Da napomenem da je 2016. jedna od tri katastrofalne godine koje slede, a Francusku će ponovo pogoditi teroristički napad. Evro će biti u velikoj opasnosti - priča Zlatko Zlatković

  • 5

Jedan od najpoznatijih srpskih astrologa ispričao je za Telegraf kakve velike promene očekuju Evropu u novoj 2016. godini. Da li verujete u astrologiju, vaša je stvar, tek prenosimo vam šta je astrolog Zlatko Zlatković rekao o godini koja sledi.

SRBIJU ČEKAJU ZEMLJOTRESI I PAKLENO LETO: Evo šta nam još predviđa za 2016. naš POZNATI ASTROLOG!

- Evropi naredna godina neće biti baš najsvetlija. Kao bogata regija i kontinet "Venerina zemlja" kako su je nekada zvali, Evropa je na udaru "gladnog sveta", Evropska unija je u sve lošijem stanju, pa mora pretrpeti promene i reorganizaciju u 2016. godini.

TARABIĆI PREDVIDELI MIGRANTSKU KRIZU? Reke izbeglica će čekati na granicama SRBIJE!

- Migrantska kriza će i tokom naredne godine biti kao jedna od glavnih tema, a današnji sistem života EU će skoro u potpunosti biti promenjen.

NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Rusija će preokrenuti svet, jedna velika sila će sve iznenaditi, a Turskoj i Obami se ne piše dobro

- Zvaničnici EU će svim silama da pokušaju da sačuvaju temelje EU i Šengena i naprosto će silom pokušavati da se održe zajedno. U Grčkoj je i dalje sve gore, a Velika Britanija je na samom izlasku iz EU

- Zahtevi za smenu mnogih predsednika država Evrope, među kojima i Angele Merkel sve su jači, i njihovo vođstvo je pod znakom pitanja. EU se polako ali sigurno cepa na dva dela.

U narednoj godini, terorističke napade će ponovo pretrpeti Francuska, ali i Švedska, Nemačka, Velika Britanija, Belgija, Italija i Austrija.

Printskrin: YouTube / Kyle Orton Printskrin: YouTube / Kyle Orton

- Da napomenem da je 2016. jedna od tri katastrofalne godine koje slede. O tome su govorili svi astrolozi, vidovnjaci iz daleke prošlosti. Očigledno je da je to vreme sada i nastupilo. Osim terorizma koji će postati žestok problem, čak i gori nego ove godine, biće i vremenskih neprilika u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj i Češkoj, a globalno otopljavanje takođe dobija na snazi.

Zemljotresi će se dogoditi u Grčkoj, Turskoj, Albaniji i Italiji, a tokom narednog prolećnog i letnjeg perioda, evro je u opasnosti.

(Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Isko

    2. januar 2016 | 16:16

    Za ovo sto se vidi iz avona ne treba biti prorok. Previse je sve ocigledno. Mi se spasavamo samo ako budemo neutralni i niciji nego samo svoji.

  • Oliver

    2. januar 2016 | 13:18

    Astrolozi su lažovi,glume proroke.Od I.Hrista ,nema potrebe ni za prorocima.

  • marko

    2. januar 2016 | 14:06

    uff sunce ti sta sve neće videti u zvezdama :-) astrologija je pseudo naučnost ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA