ČOVEK VELIKOG SRCA: Musliman za Božić delio poklone beskućnicima (VIDEO)

Harun ne slavi Božić ali je, kako je rekao, ovom gestom želeo da pokaže ljubav prema svim ljudima sveta, a posebno prema ljudima bez krova nad glavom

  • 12

Nubaid Harun, britanski musliman, povodom Božića je beskućnicima delio poklone kako bi se solidarisao sa susedima hršćanima.

IMA 51 GODINU, SPAVA NA ULICI I JEDVA PREŽIVLJAVA: A zbog OVOGA je postao internet senzacija (VIDEO)

Kako prenose britanski mediji, Harun ne slavi Božić ali je, kako je rekao, ovom gestom želeo da pokaže ljubav prema svim ljudima sveta, a posebno prema ljudima bez krova nad glavom.

Harun je ljudima koji su prepušteni ulici Londona delio poklone i ćebadi kako bi se bar malo ugrejali tokom hladnih zimskih noći.

- Život nije fer prema beskućnicima. Ja sam u boljoj poziciji od njih i mislio sam da bi bilo lepo da budem Deda Mraz koji će im dati neke poklone. Ovim stvarno želim da širim ljubav i pokazati tim ljudima da ih volimo - rekao je Harun.

Beskućnici su na poklone odgovorili zagrljajima i rečima hvale prema Harunu koji je poreklom iz Azije, a danas živi u Velikoj Britaniji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Anadolija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Taj sam

    29. decembar 2015 | 10:17

    Pravi Musliman je onaj od cije ruke nema strah njegov komsija,onaj koji voli da deli a ne samo da uzima,onaj koji pomaze a ne odmaze,onaj koji je svestan da sve sto ima nije njegovo,nego od BOGA.

  • Gile

    29. decembar 2015 | 12:56

    Normalan čovek, ja sam u jna imao super drugare muslimane, tad se nismo delili po nacionalnoj osnovi, nego smo gledali ko je kakav čovek.

  • E tako

    29. decembar 2015 | 13:13

    Nijedna vera ne propagira nasilje, to je sve do ljudi i politike(citaj i crkve)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA