"DA JE USTAŠA ROĐEN U SRBIJI, BIO BI ČETNIK": Ovaj FEJSBUK status je zapalio internet!

O statusu, čija je suština da nacije i religije razdvajaju ljude, se priča, a on se prepričava

  • 32

Nije prošlo ni pet dana kako je osvanuo na Fejsbuku, a ovaj status je zapalio ovu društvenu mrežu.  

O njemu se priča, on se prepričava i sigurno je da je jedan od najboljih statusa koji su objavljeni.  Govori o tome kako nacije i religije razdvajaju ljude.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

On glasi:

- Da je ustaša rođen u Srbiji, bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2.500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3.500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog perioda i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima - napisao je autor ovog Fejsbuk statusa.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lazarev Grad

    21. januar 2016 | 23:14

    Da nije bilo srba ne bi bilo ni hrvata... 70%hrvata su srbi a sto je najtuznije to sto oni to ne mogu da podnesu i oni su najvece ustase... Pa kako hrvat moze da bude Milan Dusan Petar Mirko Milorad Milanovic Savic Zivkovic Jovanovic... Nase crkve ce postati samo kulturni spomenici Papa je ostvario svoj plan trecinu pokaliciti trecinu proterati trecinu pobiti pa hrvati bi danas bili manjina u hrvatskoj da nije bilo Stepinca Pavelica i Tudjmana... na zadnjem popisu 30 000 hrvata se izjasnilo kao hrvati pravoslavci... A koliko je prihvatilo katolicku veru samo da bi opstali broj se nezna...

  • Ogi

    22. januar 2016 | 00:00

    I uvijek to Srbi napisu,jer imaju cime.Na onoj njihovoj lijepoj geografskoj velicini ljude zatupljuju od rodjenja.U Srbiji imamo trojezicne table i diplome,imamo 27 nacija,i to je ono po cemu se drustvo prepoznaje ne bilo kojoj geografiji da se nalazi.Duh drustva,ni manje ni vise!

  • White European

    22. januar 2016 | 06:26

    Samo da vam kažem, kad ste se rodili, niste se rodili kao hrišćanin ili musliman, niste se rodili kao komunist. Svako dijete dolazi na svijet kao tabula rasa, potpuno čisto. Ništa nije zapisano na njemu - ni Biblija ni Kuran, Gita ili Kapital - ne, ništa nije zapisano na njemu. Dijete ne nosi nikakvu svetu knjigu sa sobom, već dolazi potpuno nedužno. Ali njegova nedužnost postaje njegova najveća nevolja, jer svuda oko njega su vukovi - skriveni u političarima, sveštenicima, roditeljima i učiteljima. Svi se oni obaraju na vašu nedužnost, počnu pisati po vama, a vi ćete kasnije verovati da je to vaše nasleđe. Njima je sada važno da vas pretvore u robove, da radite šta god oni zažele. Ako požele da ubijate i nedužne ljude... To su religijski mafijaši, politički mafijaši, oni vas i dalje iskorišćavaju. Oni mogu biti neprijatelji jedni drugima, ali svi se slažu u jednom - da se čoveku ne smije dopustiti da voli sebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA