≫ 

7 sigurnih znakova da imate ANĐELA ČUVARA i da je uvek uz vas

Da li vam se nekad dogodilo da odjednom osetite neobjašnjivi miris, promenu temperature, ili da vas je neko dotakao iako ste sami u sobi?

  • 41

Od malena nam govore da postoje anđeli koji nas čuvaju i koji su uvek uz nas. Ipak, kako rastemo i upoznajemo surovost sveta oko nas, sve manje verujemo u priče o njima.

Međutim, da li vam se nekad dogodilo da ako ste sami u prostoriji, osetite nečije prisustvo ili vam se učini da vas neko doziva? Nemojte se plašiti, to vam samo anđeli poručuju da su tu i da brinu o vama.

Evo nekoliko primera kako da sledeći put lakše primetite da je neko tu s vama, a da se ne uplašite.

NAGLA PROMENA TEMPERATURE

Obično ljudi osete da je odjednom u prostoriji u kojoj sede toplo, ili imaju osećaj da postoji neka aura koja ih okružuje. To je znak da je anđeo u blizini. Osim toga, može se osetiti nagli osećaj jeze ili golicanja po vratu.

Svetog Sevastijana spasavaju anđeli, Rubensova slika sa početka 17. veka. Foto: Wikimedia Commons/Jean-Pol GRANDMONT Svetog Sevastijana spasavaju anđeli, Rubensova slika sa početka 17. veka. Foto: Wikimedia Commons/Jean-Pol GRANDMONT

MISTERIOZNI, NEOBJAŠNJIVI MIRIS

To je obično miris koji do sada niste nikad osetili i nećete moći da ga identifikujete.

RAZLIČITA SVETLOST U SOBI

Ako vidite zrake svetla koji dopiru s drugog kraja sobe ili primećujete senke, to je još jedan od znakova da je vaš anđeo čuvar u blizini, Ipak, ne plašite se, nećete ga videti sve do trenutka dok vi to ne zaželite.

ČUJETE GLASOVE KOJI POKUŠAVAJU NEŠTO DA VAM KAŽU

Ako je glas u vidu šapata ili nejasan, pošaljite mentalnu poruku anđelu da priča glasnije i nemojte odmah da pomislite da je to što čujete samo plod vaše mašte.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

BELA PERA KOJA SE POJAVLJUJU NA MESTIMA GDE NE TREBA DA BUDU

Ovo je pravi znak da su anđeli s vama i da su spremni da odgovore na vaše molitve.

POJAVLJUJU SE U SNU S REŠENJEM VAŠIH PROBLEMA

Ujutru ćete se sigurno osećati pozitivije i samouverenije.

IMATE OSEĆAJ DA JE JOŠ NEKO S VAMA U SOBI

Moguće je da osetite kao da je neko upravo prošao pored vas ili pak da stoji tik uz vas. Anđeli će nekad jednostavno svoje prisustvo učiniti i više nego očiglednim. Da li vam se nekad dogodilo da se nalazite u prodavnici i ne možete da se odlučite između dve stvari, ili dve knjige, i da odjednom to nešto sklizne s police, a da ga niste ni dotakli?

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragana

    25. januar 2016 | 07:23

    Andjeo cuvar sedi na desnom, djavo na levom ramenu, kroz zivot zapisuju sva dela i nedela, kada dodjete Bogu na istinu oni citaju sta ste dobro uradili a sta zgresili! Nadjite svoju dusu u veri i pred Boga izadjite kao Hriscani.

  • Brale

    25. januar 2016 | 04:39

    Ako ovako nesto osećate, trk na psihijatriju. Imate ozbiljan poremećaj.

  • Beka

    25. januar 2016 | 08:31

    Ko veruje nije mu potreban nijedan dokaz,ko ne ne veruje nijedan dokaz mu nije dovoljan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA